Onsdagens Premier League-rykter

Foto: EPA/Scanpix

Etterspørselen etter Premier League-spisser nærmer seg kokepunktet. Vi tar tempen!

27.01.10 14:04

* Det begynner å dra seg til på det britiske overgangsmarkedet. Jammen på tide: Det står 27.-januar på kalenderen, for pukkelen! Her er noen av de mest glødende salgsobjektene:

Eidur Gudjohnsen: Jages av Blackburn, Tottenham og West Ham. Sistnevnte ryktes å lede an i racet om islendingens signatur. BBC melder imidlertid onsdag formiddag at Tottenham også er i samtaler med spissen om en overgang.

Benny McCarthy: Ønsker seg vekk fra Ewood Park, og ser ut til å få ønsket oppfylt. Blackburn-spissen står også på ønskelista til West Ham. Ifølge Blackburns hjemmeside har londonerne også lagt inn bud på spissen. Sam Allardyce er rasende på McCarthy, og ønsker å erstatte sørafrikaneren med Stoke Citys James Beattie.

Kenwyne Jones:Steve Bruce har uttalt at han ikke vil låne ut Kenwyne Jones, og kun selger ham for det «rette budet». The Sun skriver at Alex McLeish ser for seg å forsterke Birmingham-angrepet med både Jones og Tottenham-floppen Roman Pavlutsjenko. Også Liverpool skal lure i kulissene, men scouserne kan neppe overby nyrike Birmingham i en eventuell budkrig.

Klaas Jan Huntelaar: Milan-direktør Ariedo Braida har gjentatt at Klaas Jan Huntelaar ikke forlater klubben i januar. Både Everton, Tottenham, Liverpool og Arsenal skal ha vist interesse for den tidligere Ajax- og Real Madrid-spissen. (Sky Sports)

Ryan Babel: Vil visstnok ikke Sunderland, eller kanskje jo? Vi vet ikke. Daily Mail skriver at en overgang fra Liverpool til Sunderland likevel kan være aktuelt.

Stephen Hunt: Hull City-vingens prestasjoner har skapt beundring hos Mick McCarthy og hans Wolverhampton. Iren forsøker nå med det tredje – og siste? – forsøk på å hente 28-åringen til Molineux. De oransje verdsetter kantspilleren til 3,5 millioner pund. (Daily Mirror)

Mohamed Gedo: Denne offensive midtbanespilleren har imponert for Egypt under Afrika-mesterskapet. Nå skal Fulham ligge best an i køen, foran både Celtic og Sunderland, med tanke på å sikre seg Al-Ittihad Al-Sakndary-spilleren, skriver Daily Mail.

Chris Smallings: Er han allerede solgt til United? Tja. Det meste tyder på det, ettersom Fulham og Manchester United er enige om overgangssummen. Flere tabloider skriver imidlertid at Arsène Wenger (Arsenal-manageren) ikke har gitt opp håpet. For å hive litt bensin på bålet: Smallings var så godt som klar for Middlesbrough sommeren 2008, da gjorde han en elegant U-sving og endte i stedet opp i Fulham.

Øvrige rykter:

* Giovani dos Santos ønsker å ende marerittet på White Hart Lane og kan være på vei til Bolton på lån. Det samme kan Arsenals Jack Wilshere være. (Daily Mirror)

* David Bentley skal være aktuell for et utlån fra Tottenham Hotspur til West Ham ut sesongen. (Daily Mirror)

* Daily Mail hevder hardnakket at Youssi Benayoun er på vei til Spartak Moskva. Det påstår i hvert fall klubbdirektør Konstantin Sarsania. Overgangssummen skal være på sju millioner pund.

* Maynor Figueroa nekter å spille mer for Wigan Athletic etter at kontraktsforhandlingene ble lagt på is. Det har lenge versert rykter om at Wigan-backen skal være på vei til Sunderland. (Daily Mail)

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag