RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Chelsea-spiller kan bli Real Madrids neste galáctico.

Det har vært et turbulent år for Chelseas Ashley Cole, og venstrebacken har fått flere oppslag for ting som har skjedd i privatlivet enn for det som har skjedd på fotballbanen. Kanskje kan det bli litt bedre neste sesong, den engelske landslagsspilleren skal være øverst på Real Madrids ønskeliste til sommeren – og de bruker som kjent å få det de peker på. Skulle de ikke få det, er Patrice Evra nestemann på lista.

Ikke tro alt du leser: I går var angivelig Mark Hughes øverst på Hulls ønskeliste , i dag melder flere engelske aviser at det er Iain Dowie som blir Phil Browns etterfølger på KC Stadium.

Nettavisen forsøkte å advare, men Burnley ville ikke høre (nederst). Etter kun én seier på elleve forsøk er Burnleys tålmodighet med Brian Laws i ferd med å ebbe ut, og nå jakter the Clarets en tryllekunstner som kan redde Premier League-plassen til Turf Moor-laget.

Nok managersladder, sesongen er snart ferdig, og snart skal sjekkheftene igjen fram. Her er en kjapp oversikt hvem som er ønsket hvor:

West Ham sikler på Eintracht Frankfurt-spissen Halil Altintop, Matt Taylor kan forlate Bolton for drøyt 20 millioner, og Sunderland eller Birmingham ser ut til å bli neste stopp, mens James Beattie endelig kan få arrangere noen skikkelig julebord igjen, denne gang i Blackburn. Hva som skjer med Calum Davenport er mer usikkert, men stopperen kommer i alle fall ikke til å spille for West Ham igjen, etter at han er blitt enig om en kompensasjon på drøyt to millioner kroner for å avslutte sin kontrakt med London-laget. Bedre står det til med keeper Mark Bunn, som kan bli hjemkalt fra Sheffield United til Blackburn som følge av Paul Robinsons skade.

Mest spennende på overgangsfronten onsdag formiddag er det vel likevel at Arsenal er et skritt nærmere å hente den brasilianske landslagsspilleren Felipe Melo fra Juventus. At midtbanespilleren havnet i munnhoggeri med sine egne supportere i helgas kamp mot Siena gjør vel ikke akkurat valget for 26-åringen noe vanskeligere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere