RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: ANDREW YATES (AFP)
Sist oppdatert:
Trodde du Jermain Defoe var ferdig for i år? Da tok du feil!

Velkommen til dagens ryktespalte!

Er du blant dem som leser ryktene daglig i håp om å bli provosert, kan denne siste hverdagen før påskehelga bli en liten skuffelse. Dagens spalte er nemlig ført i penn av en skinerd uten spesielle preferanser i engelsk fotball, og sånn sett blir dette bare en nøktern gjengivelse av hva de engelske morgenavisene har å by på.

Her er det som diskuteres over tekoppene på balløya denne morgenen og formiddagen, selvfølgelig ved siden av tirsdagens United-tap i München, Rooneys skade og onsdagens møte mellom verdens to kanskje vakreste fotballag, Arsenal og Barcelona:

* Det var et tungt slag for Tottenham da Jermain Defoe skadet seg såpass ille at resten av sesongen var i fare. Men skal vi tro The Sun, er ikke miraklenes tid forbi, og Defoe er allerede tilbake i trening. Manager Harry Redknapp tror til og med han er tilbake i troppen til helgens match mot Sunderland. (The Sun)

* Det er ikke sikkert Chelseas Deco er Chelseas Deco etter sommeren. Han kan nemlig bli Fluminenses Deco, i hvert fall hvis brasilianerne får det som de vil. (Daily Mirror)

* Martin O’Neill hopper ikke av Aston Villa-skuta, til tross for mager poengfangst i det siste og en bedrøvelig forestilling mot Chelsea. Men han krever mer av spillerne, og det budskapet har han kanalisert gjennom et heftig spillermøte. (Daily Mirror m.fl.)

* José Mourinho har åpnet munnen og gitt til kjenne at han savner England. Han er med andre ord åpen for tilbud. (Daily Mirror m.fl.)

* Portsmouth har gitt Antti Niemi sparken. (Daily Mirror)

* Evertons Jack Rodwell er klar til å undertegne en ny kontrakt som sikrer ham småpene 25.000 pund i uka. (Daily Mirror)

* Blackburn punger gladelig ut to millioner pund for spissen Aruna Dindane – og er samtidig sjenerøse nok til å la ham leve ut FA-cup- og VM-drømmen med Portsmouth. (Daily Mirror)

* Chelseas keeperdreper Didier Drogba er utelukkende positiv til Sven-Göran Eriksson som ivoriansk landslagssjef. (Daily Express)

* Gianfranco Zola skal ha fått følgende beskjed fra West Hams eiere: Redd Premier League-kontrakten eller stikk. 12 x 45 minutter er tiden han har til disposisjon for å redde jobben. (Daily Express)

* Arsenal og Chelsea får kamp fra AC Milan om Anderlecht-spissen Romelu Lukaku (16). (Daily Mail)

* Paris St. Germain vil ha William Gallas. (The Sun)

* Chelsea og Tottenham vil begge ha Evertons Steven Pinnear til en prislapp på 13 millioner pund. (Caughtoffside.com)

* Liverpool har innsett at Fernando Torres ikke alene kan skyte de røde til gull og glitter. Nå vil de skaffe ham Real Madrid-legenden Raul som spissmakker. (Caughtoffside.com)

* Liverpool blir ikke kvitt Albert Riera, som ikke kommer til enighet med Spartak Moskva om sine personlige betingelser. (Caughtoffside.com)

Dett var dette, vel møtt til ny spalte i morgen!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere