RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: ANTONIO SCORZA (Afp)
Sist oppdatert:
Kan Robinho ende i United?

Real Madrids Sergio Ramos utelukker ikke en overgang til Chelsea, som vil gi 24-åringen en femårskontrakt verdt 8,3 millioner pund i året.

Real Madrid vil ha både Wayne Rooney og Steven Gerrard.

Mer om det her: - Rooney er perfekt for Real

Og Real Madrid vil også bruke Karim Benzema som lokkemiddel i en byttehandel for å sikre seg Nemanja Vidic fra United.

Manchester United har fått tillatelse av byrival City til å diskutere en overgang for Robinho, som tilbrakte den siste halvdelen av sesongen på lån i Santos hjemme i Brasil.

Agenten til Juan Roman Riquelme sier til The Sun at Londons fristelser kan gjøre at argentineren avslår fire andre Premier League-klubber og velger West Ham.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

West Hams Robert Green dreit seg loddrett ut da England spilte 1-1 mot USA i VM. Det gjorde ikke Nigerianske Vincent Enyeama som var banens beste da hans lag ble slått 1-0 av Argentina. Nå vil West Ham by fire millioner pund for Enyeama, som spiller i Hapoel Tel-Aviv til daglig.

Yaya Touré kommer stadig nærmere en overgang til Manchester City, og hans lagkamerat i Barcelona Dani Alves kan også være på vei til City etter at den brasilianske backen avslo katalanernes siste kontraktsforslag.

Så snart Portsmouths forbud mot å hente nye spillere blir hevet, vil de få låne Kyle Walker og Danny Rose fra Tottenham. Danny Rose er som dere kanskje husker mannen som debuterte i Premier League med å lage årets mål etter bare ti minutter da Tottenham endelig fikk has på Arsenal i ligaen.

Se det målet her.

Laurent Koscielny har bedt Lorient akseptere det siste budet på ham fra Arsenal. Arsène Wenger skal ha lagt 8,3 millioner pund på bordet for forsvarsspilleren.

Wolverhampton-manager Mick McCarthy håper å lande en avtale for Hull-forsvarer Steven Mouyokolo, men Stoke er også interessert i 23-åringen.

Liverpool håper å kunne presentere Fulham-manager Roy Hodgson som ny sjef på Anfield i løpet av neste uke, og nekter å kommentere noen potensielle overganger før en ny manager er på plass.

Manchester Citys Martin Petrov er ønsket av Everton, West Ham og Espanyol.

Birmingham håper å få gjennom en overgang verdt fem millioner pund for den italienske spissen Fabrizio Miccoli etter at Palermo har sagt ja til at han kan selges.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms og WAP: Send PLRYKTER til 2242 (1 melding daglig til kr 2,-).
Mobil: Få scoringsvarsel på ditt lag

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere