Onsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Denne langhårede fyren kan bli Liverpools nye spiss.

18.08.10 11:11

Liverpool-manager Roy Hodgson er fortsatt på jakt etter spillere med britisk pass, og onsdag blir en rekke av balløyas lokale gutter linket med rødtrøyene fra Beatles-byen. De kulørte avisene mener å vite at Fulhams Paul Konchesky fortsatt er et alternativ på venstre back, selv om både Emiliano Insua og Fabio Aurelio er tilbake på Anfield. 29-åringen som traff godt i FA-cupfinalen mellom West Ham og Liverpool i 2006, skal være verdsatt til rundt 30 millioner kroner på Craven Cottage.

Videre spekuleres det i at Hodgson også vil hente den tidligere Charlton- og Chelsea-spilleren Scott Parker fra West Ham. Parker har vært en populær mann på overgangsmarkedet denne sommeren, men enn så lenge har det skjedd lite. 29-åringen skal nylig også ha blitt tilbudt en ny femårsavtale på Upton Park.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Ryan Babel ser ikke ut til å være blant førstevalgene i Liverpool denne sesongen heller, og nå skal Wolfsburg-manager Steve McClaren være villig til å gi nederlenderen en ny start på fotballbanen. Den tyske klubben skal være villig til å betale omtrent 90 millioner kroner for sikre den tidligere Ajax-spilleren. Twente skal imidlertid også være interessert i Babel, og Liverpool ser for seg en avtale der spissen Bryan Ruiz går motsatt vei.

Onsdagens siste Liverpool-rykte er at Inter fortsatt skal være interessert i å hente maskinen Dirk Kuyt til Serie A. Der vil han bli gjenforent med tidligere manager Rafael Benítez.

Edwin van der Sar begynner som kjent å dra på årene, og Manchester United har lenge vært på utkikk etter en erstatter for den rutinerte burvokteren. Igor Akinfeev har blitt nevnt mang en gang, og onsdag står russerens navn igjen på trykk i tabloidene. Det er ventet at 24-åringen kommer til å bli United-spiller, men akkurat når er journalistene mer usikre på.

Chelsea jakter også sisteskanse, og mener Asmir Begovic kan være en aktuell kandidat for klubben. Hva Carlo Ancelotti skal med ennå en keeper er mer usikkert, for det er vel lite trolig at manageren ønsker å erstatte Petr Cech. Mye tyder vel likevel på at italieneren ikke er spesielt imponert over det som presteres av annetvalg Ross Turnbull og tredjevalg Hilario om dagen.

Mesut Özil ble tirsdag klar for Real Madrid - selvfølgelig - og dermed må Rafael van der Vaart belage seg på enda mer konkurranse om den offensive midtbaneplassen i den kongelige klubb. Som om ikke det å utkonkurrere spillere som Kaka og Cristiano Ronaldo var nok, må nederlenderen nå også forholde seg til en brennhet tysker. Chelsea skal imidlertid ha en løsning på problemet, og skal være villig til å hente den tidligere Ajax-spilleren til London. Spilleren har tidligere sagt at han ikke vil til England, men pipen har muligens fått en annen lyd nå.

Og Carlo Ancelotti gir seg ikke med det. Manageren skal ha snakket varmt om Evertons Jack Rodwell, noe som ifølge engelsk presse bety at unggutten er på vei til Chelsea. Rodwell imponerte tidvis for de blå fra Liverpool forrige sesong, og 19-åringen er spådd en lysende karriere på fotballbanen.

Everton på sin side skal være nær ved å signere Marat Izmailov fra Sporting Lisboa. Den 27 år gamle russeren, som trives best offensivt på midten, er verdsatt til rundt 40 millioner.

Ryktene rundt Zlatan Ibrahimovic' framtid ser ikke ut til å avta, og nok en gang er det Manchester City som nevens i forbindelse med appelsinsjongløren. Barcelona skal angivelig ha oppfordret de lyseblå til å komme med et bud på svensken.

Loic Remy har blitt linket til en rekke engelske klubber i sommer, og selv om Nice-spissen ikke imponerte nevneverdig med både Harry Redknapp og undertegnede på tribunen under treningskampen mot Norge på Ullevaal, så skal Tottenham likevel være villig til å legge inn et bud på mannen som hans agent beskriver som bedre enn Thierry Henry på sitt beste.

Spurs skal også ha en annen franskmann på ønskelisten. Midtbanespilleren Stephane Sessegnon fra Paris St. Germain kan bli nestemann inn porten på White Hart Lane. Samtidig skal Inter være svært lystne på å hente Giovani dos Santos på lån til Giuseppe Meazza før overgangsvinduet stenger.

Hatem Ben Arfa har gitt beskjed til Marseille om at han vil bort, og Newcastle skal stå først i køen for å sikre seg mannen som scoret mot Norge. Tyneside-klubben kan imidlertid møte konkurranse fra AC Milan og Werder Bremen. Arsenal snuser også på vingen, og Arsène Wenger skal være villig til å betale rundt 120 millioner kroner for 23-åringen.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Arsenal skal også være i ferd med å selge den talentfulle backen Armand Traore til portugisiske Benfica.

Blackpool håper å gjøre Evertons James Vaughan til klubbens best betalte spiller. Ian Holloway vil hente spissen på lån, men ønsker også en opsjon på en permanent overgang.

WBA kikker på Peter Odemwingie fra Lokomotiv Moskva, Stoke har pekt ut franske Sekou Baradji som en mulig forsterkning, mens West Ham ønsker Marc Wilson fra Portsmouth.

(Kilder: BBC, The Sun, Daily Star, The Times, Daily Mirror, Daily Mail).

MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.