*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: NIGEL RODDIS (Reuters)

Eks-Liverpool duo er Villa-aktuelle og Tottenham jakter fortsatt Young.

PSV Eindhoven-spiss Ibrahim Afellay (24) var aktuell for Everton i sommer, men ville ikke signere fordi han ikke likte stemningen i klubben.

Tottenham vil gjøre et nytt forsøk på å hente Aston Villas Ashley Young når haspene atter en gang løsnes på overgangsvinduet i januar. Young var nær en overgang til Spurs i sommer, men forsøket druknet i kaoset etter at manager Martin O’Neill sluttet i klubben.

Fulham-keeper Mark Schwarzer er kontraktsløs etter sesongen, og håper å signere en intensjonsavtale med en europeisk klubb i januar.

Inter kommer til å kaste seg over Bolton-stopper Gary Cahill i januar, selv om han trolig kommer til å koste minst 175 millioner kroner.

West Bromwich-spiss Simon Cox returnerer trolig til Reading på lån.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Fiorentina-playmaker Riccardo Montolivo ler av ryktene som kobler ham til Arsenal og hevder han har det fint i Firenze.

Les også: Skademareritt for Arsenal

Carlo Ancelotti har neppe notert seg at Chelsea faktisk har hatt ni forskjellige managere de siste ti årene. Han håper nemlig å jobbe på Stamford Bridge lenge, og sier at han gjerne blir i jobben til han nærmer seg 80 år. Han fylte 51 i juni. Den som ringer undertegnede om 25 år, og avkrever meg en kasse øl fordi Ancelotti fortsatt trener Chelsea, skal få den.

De som vedder imot kan skrive fullt navn og telefonnummer i kommentarfeltet.

Det virker å være opplest og vedtatt at Gérard Houllier kommer til å ta over managerstolen i Aston Villa. Men klubben utsetter utnevnelsen på grunn av misnøye i spillergruppa. Spillerne vil at nåværende vikar, og tidligere nestkommanderende, Kevin McDonald ikke skal degraderes, mens Houlliser ønsker Phil Thompson som assistent.

Men Houllier skal ha inngått en treårsavtale med Villa.

Houllier vurderer visst også å styrke managerstaben i Villa med den tidligere Liverpool-duoen Dietmar Hamann og Gary McAllister.

Kolo Toure sier at han ble fratatt kapteinsbindet i Manchester City fordi klubben ønsker å gjøre Carlos Tévez til den neste Maradona.

Jermaine Pennant kan bli Stoke-spiller på permanent basis mot en aldri så liten sum på 20 millioner kroner.

West-Ham-keeper Rob Green er tilbake i trening etter en lyskeoperasjon.

Både Chelsea og Liverpool ser på Athletic Bilbaos 17 år gamle midtbanespiller Inigo Ruiz de Galarreta. Det gjør også Barcelona.

Tidligere Arsenal-spiller William Gallas debuterte i Tottenham-drakt i en reservelagskamp mot QPR tirsdag, og er klar for Premier League-spill.

Tottenham-spiss Jermain Defoe forventer for øvrig at skaden han pådro seg mot Sveits tirsdag ikke er alvorlig, og at han kan spille allerede mot West Bromwich til helgen.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).
MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

(Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, Daily Record, Daily Star, Daily Express, The Sun, Daily Mirror, IMScouting).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.