RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Dylan Martinez (Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Hvor lenge får Tottenham beholde denne mannen?

Vi starter dagen med en gratulasjon til mannen som toppet gårsdagens ryktespalte, Tottenhams Gareth Bale. Strålende innsats mot Inter! Interessen fra Barcelona blir neppe mindre etter dette.

Les også: Tirsdagens Premier League-rykter

Onsdag skriver dessuten TalkSport at også Inter er interessert i Bale – noe de skal ha vært allerede før de fikk smake hans spisskompetanse tirsdag kveld. Inter regner med at et bud på mellom 200 og 300 millioner kroner skal være nok til å overbevise Tottenham om at et salg er tingen.

Så til Lucas Leiva, som Liverpool-manager Roy Hodgson kan bli kvitt om han skulle ønske det. Stoke har nemlig ikke gitt opp håpet om å sikre seg den brasilianske midtbanespilleren, og kan gjøre et nytt framstøt i vinterens vindu, skriver Daily Mail.

Vi fortsetter med Lucas, nærmere bestemt Lucas Biglia. Anderlecht-spilleren er nemlig ønsket både i West Ham, Napoli og Bordeaux, ifølge TalkSport.

En annen Anderlecht-spiller som kan komme til å få ny arbeidsgiver, er Jonathan Legear. Newcastle forbereder et vinterbud på 30 millioner kroner. Kilden er The Times, og dermed kan dette faktisk ha rot i virkeligheten.

Så til dagens bundesligaspillere hvis tjenester er ønsket i England, og vi starter med Nils Petersen, som spiller U21-fotball for Tyskland og eies av Energie Cottbus. Blackburn-manager Sam Allardyce er interessert, skriver Daily Mail.

Også Manchester City vil tilføre tysk fotball gryn. I bytte for de 150 millioner kronene vil de ha Bayer Leverkusens Renato Augusto, skal vi tro Daily Mail.

Shaun Wright-Phillips og Manchester City er fortsatt ikke hånd i hanske, så aldri en ryktespalte uten at denne karen er med. Siste nytt er at Manchester City nå er villig til å slippe ham. Så spørs det om Wright-Phillips finner en klubb som vil betale ham en million kroner i uka, det er nemlig der han legger lista, ifølge The Independent.

City-manager Roberto Mancini åpner også for å slippe Wayne Bridge, melder Daily Telegraph.

Vi holder oss i City, som vurderer Blackpool-keeper Matthew Gilks som erstatter for Shay Given. Dette ifølge Daily Mirror.

Vi reiser til Englands nest største by, der John Carew er et hett navn for tiden. Onsdag går det igjen rykter om at Carew er på vei bort fra Villa Park, og denne gangen er det Daily Express som hevder dette.

Samtidig skal byrival Birmingham City ha ny spiss, men neppe John Carew. De håper i stedet å sikre seg Cardiffs Joy Boothroyd for en billig penge, skriver Daily Mail.

Tilbake til Manchester, denne gangen Old Trafford, der Sir Alex og hans kasserer via Daily Express har fått følgende beskjed fra Napoli: Det er ingen vits i å by 350 millioner kroner for duoen Marek Hamsik og Edinson Cavani.

Muligens er mulighetene større for å få chilenske Humberto Suazo på kroken. 29-åringen er tilgjengelig for en slikk og ingenting, eller mer presist 100 millioner kroner. Det hevder i hvert fall TalkSport.

Sir Alex grubler også på om han skal slenge inn et bud på Claudio Marchisio – defensiv midtbanemann i Juventus. Ifølge footylatest.com kan budet komme i januar eller til sommeren.

West Ham ganger to: Holmar Orn kan bli leid ut til Wolfsburg, hvor han nå er på prøvespill. De håper også å bli kvitt Carlton Cole og krysser fingrene for at Liverpool igjen kommer på banen. Alt dette ifølge Daily Mail.

Blackburn og Everton håper begge å sikre seg Blackpools Charlie Adam – hvis kontrakten hans blir kansellert som følge av uenighet om en bonusutbetaling. Kilde: Daily Mirror

Til slutt tar vi med at Arsenal nå leder kappløpet om Werder Bremens Marko Marin. Men Bayern München, Chelsea, Manchester United og Tottenham er fortsatt med i feltet, hevder Footylatest.com, og da får vi vel tro det er sant?

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere