Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Forbereder sjokkbud på Michael Owen.

05.05.11 13:26

Manchester City har satt prislapp på kaptein og toppscorer Carlos Tévez: 50 millioner pund – eller 435 millioner norske kroner om det skulle gå så galt at argentineren må selges til Tippeligaen.

VIKTIG: Ryktekonkurransen på Nettavisen-sportens Facebook-sider er nå avsluttet. Men vi oppfordrer dere likevel til å følge med på FB-siden. Det vil komme flere konkurranser med fine premier de neste ukene.

Silvio Berlusconi er fortsatt Italias statsminister, til tross for diverse skandaler med mindreårige prostituerte og uenigheter med skattemyndighetene, og han er også eier av AC Milan. Han lover nå en haug av penger for å styrke stallen slik at de kan vinne Mesterligaen. Tottenhams Gareth Bale står visst øverst på listen.

Waliseren hevder imidlertid at han ikke kommer til å forlate White Hart Lane denne sommeren.

Portos stjernetrio er til salgs, om tilbudene er gode nok, opplyser klubbens president Pinto da Costa. Trioen, forsvareren Rolando og spissene Hulk og Radamel Falcao, kan nok få det til å kile litt i pungen til storklubbene i Premier League.

Manchester Uniteds sjefsspeider i Europa, Martin Ferguson, følger nøye med på Espanyol-spiss Pablo Daniel Osvaldo, som ble koblet til Tottenham i denne spalte i går. Everton og Fulham skal også være interesserte. United følger også Athletic Bilbaos midtbanespiller Javi Martinez.

Tidligere Tottenham og West Ham-spiss Freddie Kanoute forlater trolig Sevilla i sommer, men han har allerede takket nei til tilbud om et comeback i Premier League. Sevilla vil erstatte ham med Tottenham-spiss Roman Pavljutsjenko.

Kenny Dalglish krever å få siste ord i alle overganger til og fra Liverpool, noe som forsinker planene fra klubben om å gi ham managerjobben på permanent basis.

Maxi Rodriguez ønsker angivelig mer enn noe annet å bli i Liverpool, uansett om han får mye spilletid eller ikke.

Michael Owen kan være på vei til Derby. Manager Nigel Clough ønsker seg «seks eller åtte spillere» - av en eller annen grunn ikke sju – og minst en av dem må være en «storaktig» («biggish») signering.

Tottenham har kastet sine øyne på Ipswichs 18 år gamle spiss Caolan Lavery som kan være tilgjengelig for en halv million pund.

Arsenal-manager Arsène Wenger vil utfordre Manchester United på overgangsmarkedet og gi Alex Ferguson kamp om signaturen til Evertons Jack Rodwell.

Glem ham Liverpool. Glem ham Manchester City. Glem ham Tottenham. Real Madrid ønsker seg Aston Villas Ashley Young og da blir det nok sånn. Eller forresten, City kan jo betale tilsvarende lønninger nå. Da blir det kanskje kamp likevel. Var ikke sånn før.

Henri Bienvenu Ntsama. Navnet ligger ikke helt fint på tungen, men det bryr ikke Fulham-manager Mark Hughes seg om og ønsker å hente Young Boys-spissen til Craven Cottage.

Queens Park Rangers strålende sesong, og playmaker Adel Taarabts ditto, gjør at en haug storklubber nå står klare til å kaste seg over marokkaneren. Lazio blir han neste klubb, mener Daily Mirror, mens Metro er sikre på at Real Madrid slår både Liverpool og Manchester United i kampen om 21-åringen.

QPR på sin side forbereder et ambisiøst forsøk på å hente Arsenal-spiss Marouane Chamakh til Lofthus Road, noe som vil kreve over 100 millioner kroner.

Tottenham ønsker å bytte bort Giovani dos Santos eller Niko Kranjcar mot Sevillas midtbanespiller Diego Perotti.

Newcastle går for Saint-Etiennes Blaise Matuidi, mens forsvarer Jose Enrique sier at fremtiden hans i klubben er svært usikker. Magpies ser også på Toulouses forsvarsduo Cheikh M’Bengue og Franck Tabanou, men har fått nei fra Leeds-spiss Max Gradel.

Everton-sjef David Moyes ser på Espanyol-forsvarer Javi Chica (25) som er kontraktsløs til sommeren.

Stephen Irelands overgang fra Aston Villa til Newcastle er i fare på grunn av lønnskravet til spilleren på 50.000 pund i uka.

Du kan sikre deg din daglige dose med Nettavisens Premier League-rykter ved å få dem på SMS: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

(Kilder: The Guardian, The Sun, Daily Star, Daily Mail, Daily Mirror, BBC, SportingLife)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.