Onsdagens Premier League-rykter

Foto: GLYN KIRK (Afp)

Blir Cesc Fabregas å se i lyseblått neste år?

13.05.11 11:48

Roberto Mancini har planen klar for å ta Premier League-gullet neste sesong. Planen heter Cesc Fabregas og Manchester City skal være klare til å bla opp 440 millioner kroner. Arsenal er ikke spesielt lystne på å selge, men utfordringen til City ligger nok i å overbevise Fabregas om at han skal dra nordover til Manchester istedenfor sørover til Barcelona.

Mancini holder samtidig døren åpen for Zlatan Ibrahimovic og snuser på Ajax-forsvarer Jan Vertonghen. Mancini skal ha vært og speidet på den belgiske landslagspilleren forrige søndag. Vertonghen er også linket til Arsenal, som skal være klar til gjøre store utskiftninger i stallen til neste sesong.

Liverpool er på utkikk etter nye kantspillere. Ashley Young fra Aston Villa og Juan Manuel Mata fra Valencia skal være førstevalgene. Prisen på Ashley Young skal være rundt 130 millioner kroner. Liverpool kan imidlertid vente seg konkurranse fra Manchester United og Chelsea. United er ute etter Young mens Chelsea har den spanske landslagsvingen i kikkerten.

Chelsea håper å sikre seg den dribleglade midtbanespilleren Kaká fra Real Madrid. Spekulasjonene kommer neppe til å bli mindre etter at Kakás mor, Simone Leite, avslørte på Twitter at familien planlegger å flytte til London i sommer. Tweeden kan leses her (på portugisisk).

Manchester United håper å skrive ny kontrakt med Antonio Valencia. Den løpeglade vingen har to år igjen av sin kontrakt på Old Trafford men har tiltrukket seg oppmerksomhet fra utenlandske storklubber i det siste.

Kampen om Udineses unge angrepskomet Alexis Sanchez drar seg til og nå blir han rådet av sin tidligere trener, Adriano Fedele, om å velge Manchester United. Grunnen? Sir Alex Ferguson. Manchester City og Barcelona sikler også på chileneren.

Aston Villa, Birmingham og Everton følger med på Leicesters forsvarer Sol Bamba. Landslagsspilleren fra Elfenbenskysten har tidligere spilt for Paris Saint-Germain.

Til slutt litt managernytt. Sir Alex Ferguson ble tilbudt å ta over Arsenal før han sa ja til Manchester United. Mer om det her. Frank Rijkaard er førstevalg hos Aston Villa om ikke Gerard Houllier kan returnere neste sesong. Fulham har under tre uker på å sikre seg ny avtale med Mark Hughes for ikke å miste ham på grunn av en klausul i kontrakten hans. Og Roy Keane har tenkt å vende tilbake til manageryrket dersom den rette klubben skulle dukke opp.

Kunne du tenke deg å få dagens Premier League-rykter tilsendt på SMS? Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Dages ryktespalte er skrivet av Nettavisen-leser Alexander Breyholtz. Han vant en konkurranse på våre Facebook-sider. Det vil kommer flere konkurranser der i tiden som kommer.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.