*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: VINCENT KESSLER (Reuters)

Hazardiøst bud fra Liverpool.

18.05.11 11:06

At nykommerne i Mesterligaen, Manchester City, kommer til å investere en liten slump penger i nye spillere i løpet av sommeren tar vi som en selvfølge. Og Roberto Mancini ser ut til å begynne med varer fra aller øverste hylle. Real Madrids supermann Cristiano Ronaldo blir mannen som skal erstatte Carlos Tévez på Eastlands, dersom City får gjennomslag for det ambisiøse budet de angivelig har under oppseiling.

Liverpool skal ha kommet med en formell henvendelse til franske Lille, med tanke på å hente den playmakeren Eden Hazard. Kenny Dalglish skal være villig til å bruke 180 millioner kroner på belgieren.

Chelsea og Manchester City planlegger bud på rundt 360 millioner kroner for Gareth Bale, og Tottenham kan være villig til å la Bale selv bestemme om han skal selges eller ikke. Mer om det her.

Manchester City ligger i budkrig med Inter om Udineses kantspiller Alexis Sanchez.

Bolton-forsvarer Gary Cahill har fortalt sine venner at han tror det går mot en overgang til Arsenal i sommer.

Juventus ser mot Premier League for forsterkninger. Manchester Citys Edin Dzeko og Carlos Tévez samt Arsenals Theo Walcott står på ønskelisten.

AC Milan har latt seg imponere av Tottenhams brasilianske midtbaneanker Sandro, og vurderer et bud som kan medføre at tidligere Arsenal-spiller Mathieu Flamini går motsatt vei.

Paul Konchesky har hatt en miserabel førstesesong hos Liverpool, og det hele kan ende med retur til Fulham.

Sunderland får ikke nyte godt av Danny Welbecks tjenester neste år etter at låneavtalen med Manchester United går ut, og ønsker å hente Demba Ba fra West Ham for å fylle hullet.

Ifølge ryktene er det Everton som er den anonyme engelske klubben som har fått et bud på Yannick Djalo avslått av Sporting Lisboa.

Leicester-manager Sven-Göran Eriksson ønsker å hente Aston Villa-spiss Emile Heskey hjem til fødebyen.

Tottenham, Newcastle og Paris St. Germain kjemper om Lorient-spiss Kevin Gameiro.

Tottenham, Arsenal og QPR følger alle Manchester City-keeper Shay Given.

Chelsea har ønsket å hente Real Madrids Kaka til Stamford Bridge, men Kaka sier selv at han vil bli i Spania.

Chelsea, Liverpool, Manchester City og til slutt Everton følger alle nøye med på Genks 19 år gamle midtbanespiller Kevin de Bruyne.

Bayern München har kastet øynene mot West Bromwich og Youssouf Mulumbu, som tyskerne håper å kunne kjøpe for rundt 12 millioner kroner.

Du kan få dagens Premier League-rykter tilsendt på SMS! Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Steve McClaren blir trolig ny Blackburn-sjef etter at den tidligere engelske landslagssjefen har sagt nei til et tilbud fra West Ham.

Også Martin O’Neill skal ha sagt nei til West Ham.

Kilder: BBC, Sporting Life, The Sun, Daily Mail, Daily Mirror, Metro, TalkSport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.