Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Jamie Sabau (Afp)

Mens venstreback-problemet til Kenny Dalglish går mot en løsning, kan Alex Ferguson stanse Liverpools stopperkupp på pur faen.

03.08.11 13:19

Torsdag skal Arsenal ta sesongens offisielle lagbilde. Og klubben har gitt Cesc Fabregas og Samir Nasri en klinkende klar ordre om å være til stede når det skjer. Det er ganske vanlig i England at klubber lar spillere som ønsker seg vekk slippe å stille på lagbildet, eller tar flere bilder med og uten de aktuelle spillerne. Om dette har noe som helst å si for om Arsenal selger Fabregas og Nasri vet vi naturligvis ingenting om.

Men Barcelona kommer til å gjøre sommerens siste forsøk på å hente Fabregas med et bud på 35 millioner pund i løpet av uken.

Sir Alex Ferguson har angivelig antydet at Dimitar Berbatov kan forlate Manchester United og flytte til Paris, der PSG skal være villig ti å betale oppunder 200 millioner kroner for bulgareren.

Liverpool forbereder et bud på Stoke-kaptein Ryan Shawcross, men det budet kan bli kuppet av erkerival Manchester United. Midtstopperen kom nemlig til Stoke fra United, og Sir Alex Ferguson har vært slu nok til å sikre seg førsteretten på å hente 23-åringen. Og med Fergusons hat til Liverpool friskt i minne kan det hende at skotten bruker førsteretten på pur faen.

Men på venstrebacken ser det ut til at Liverpool kan få den forsterkningen de har ventet på. Newcastle har nemlig gitt opp å beholde Jose Enrique, og en overgang verdt rundt 50 millioner kroner kan bli gjennomført allerede denne uken.

Birminghams Scott Dann har også vært et alternativ for Liverpool-forsvaret, men nå har Arsenal sendt sin sjefsspeider Steve Rowley for å se på den 24 år gamle stopperen. Arsène Wenger er nemlig svært så oppgitt over hva Everton krever for Phil Jagielka, og vil se på andre alternativer.

Manchester City ønsker seg Tottenhams lynraske, men akk så ustabile høyrekant Aaron Lennon, og er villig ti å bytte ham til seg ved å sende Emmanuel Adebayor motsatt vei. Adebayor er, tross sin Arsenal-fortid og Spurs-fansens hat, ønsket på White Hart Lane.

Tottenham har for øvrig kommet først ut av startblokken i kampen om å sikre seg Joey Barton, som Newcastle tenkt å gi bort. Men Også Arsenal, Manchester United og Celtic lurer i buskene.

Få de siste ryktene fra Premier League på sms. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Tottenham har også lagt inn bud på 90 millioner kroner for Blackburn-stopper Christopher Samba, og London-klubben kan være villig til å legge Jermain Defoe, Robbie Keane, David Bentley eller Sebastien Bassong i potten for å få til overgangen.

David Ngogs dager på Anfield kan være talte. Den nye West Ham-manageren Sam Allardyce har nemlig tenkt å hente Liverpool-angriperen til London.

Inters Wesley Sneijder landet med sitt Inter i Kina for å spille Super Cup mot AC Milan. På baklomma har nederlenderen et tilbud fra Manchester United, og han skal nå bruke en ukes tid på å vurdere om han er villig til å gå ned i lønn for å slutte seg til de engelske mestrene.

Det har vært forbausende stille rundt Chelsea og den nye manageren Andre Villas-Boas i sommer, men nå har portugiseren bedt eier Roman Abramovitsj om midler til å hente AC Milans brasilianske spiss Pato.

Steed Malbranque er på vei til St. Etienne fra Sunderland. Klubben skal være enige om en overgang.

Stoke håper å sikre seg Tottenhams midtbanespiller Wilson Palacios for 90 millioner kroner, men overgangen avhenger av at Palacios godtar lønnskutt. Stoke ønsker også å hente Peter Crouch fra Tottenham.

Aston Villas Emile Heskey har sagt nei til et comeback i gamleklubben Leicester.

QPR vil hente Southampton-ving Jason Puncheon.

Blackburns Keith Andrews har sagt nei til Leeds, og ender i stedet i Ipswich.

Grunnen til at Mario Balotelli mistrives i Manchester er muligens avslørt. Lagkameratene utsatte nemlig italieneren, som selv er kjent for sine practical jokes, for en ond spøk. To uker etter at lagkameratene plantet den der, fant nemlig Balotelli en bag fylt med røkt sild bak førersetet i Maseratien sin.

Få de siste ryktene fra Premier League på sms. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

HTML EMBED

Kilder: BBC, Sporting Life, The Sun, Daily Mirror, Daily Mail, The Guardian, Times, caughtoffside.com, Daily Star.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.