*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Jon Super (AP)

Snart kan han juble foran Tottenham-fansen.

24.08.11 11:44

Tottenham skal ha kommet til enighet om en låneavtale for Emmanuel Adebayor. Spurs betaler mesteparten av lønna til togoleseren, som skal gjennomgå den medisinske testen onsdag.
(The Sun)

På Loftus Road ønsker Neil Warnock å oppgradere midtbanen. Urokråka Joey Barton er sterkt ønsket, og klubben skal også ha lagt inn et bud på fem millioner pund for West Hams Scott Parker. Det er imidlertid tre millioner mindre enn hva West Ham krever for midtbanespilleren. Nedum Onuoha og Luke Young står også på Warnocks ønskeliste.
(Daily Mail)

En annen kilde hevder at Jermain Jenas er hovedmålet på Loftus Road. Warnock vil hente midtbanemannen på lån, med opsjon på kjøp, dersom klubben berger plassen i Premier League.
(The Sun)

El Hadji Diouf får stadig færre tilhengere. Nå går den kontroversielle angriperen til angrep på Steve Kean etter at Diouf har blitt satt ut i kulda på Ewood Park. Senegaleseren skjønner ikke hvordan noen av spillerne som satt på benken mot Aston Villa i helgen kunne forandret kampen.
(The Sun)

Darron Gibson er en annen spiller som trolig vil få begrenset med spilletid i sin nåværende klubb. Nå gjør Aston Villa klar et bud på 3.5 millioner pund for Manchester Uniteds midtbanespiller etter at en overgang til Sunderland gikk i vasken forrige måned.
(Daily Mail)

Det er lite som går Arsène Wengers vei om dagen. Nå avviser Eden Hazard, som har blitt linket til klubben i lang tid, at han kommer til å forlate Lille til fordel for Arsenal denne sesongen. 20-åringen regnes som et av de største talentene i Europa og jages av Liverpool, Barcelona, Tottenham og AC Milan.
(Talk Sport)

Dermed ser Wenger mot Goodison Park når det gjenstår en uke av sommerens overgangsvindu. Arsenal-manageren håper å utnytte den vanskelige økonomiske situasjonen på Merseyside når han gjør klar bud for å hente Mikel Arteta og Phil Jagielka til Emirates.
(Caughtoffside.com)

Få siste nytt om Premier League-lagene. Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Til tross for flere spennende kjøp denne sommeren, har ikke Sunderland lyktes 100 prosent så langt. Nå vil Steve Bruce hente Roque Santa Cruz, som er langt bak i spisskøen på Etihad. Paraguayaneren har bare startet åtte kamper etter han signerte for City for to år siden.
(Daily Mirror)

Joe Coles dager på Anfield synes talte. Selv ønsker den tidligere Chelsea-spilleren en overgang til Tottenham. Cole føler seg oversett på Anfield etter at Kenny Dalglish har hentet inn flere midtbanespillere.
(Daily Mirror)

3209130

Samtidig er en annen midtbanemann på vei bort fra Anfield. Nå er Liverpool og AC Milan enige om betingelsene for en overgang som flytter Alberto Aquilani fra Liverpool til Milano.
(Insidefutbol)

Alan Pardew ser på Aly Cissokho som en perfekt erstatter for José Enrique. Ifølge rapporter i Frankrike har Newcastle lagt inn bud på 7 millioner pund for Lyon-backen, men fått beskjed om å legge 10 millioner på bordet eller glemme det.
(Talksport)

Chelsea er nær ved å sikre seg meksikaneren Ulises Davila fra Chivas Guadalajara. Dersom avtalen går i boks, blir angriperen trolig lånt ut til Vitesse, som samarbeider med Chelsea.
(Talksport)

Andre Villas-Boas ønsker også å hente en tidligere elev til Stamford Bridge. Vingbacken Alvaro Pereira var blant portugiserens mest betrodde spillere da Villas-Boas trente Porto. Chelsea gjør klar et bud på 16,6 millioner pund for 25-åringen.
(The Guardian)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.