RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Reuters/Scanpix
Sist oppdatert:
Denne mannen kan returnere til Manchester, og Moa er ønsket i Premier League.

Cristiano Ronaldo fortsetter å bøtte inn mål. Mannen som Real Madrid kjøpte for rekordsummen 80 millioner pund i 2009, har nektet å utelukke at han en dag vil returnere til Manchester United.
(Metro)

Queens Park Rangers har avvist ryktene om at David Beckham kommer til å signere for klubben når LA Galaxy-kontrakten til stjernen går ut i November.
(Metro)

Men Daily Mail hevder hardnakket at QPR har innledet samtaler med den tidligere Manchester United-spilleren.
(Daily Mail)

Klubbløse El Hadji Diouf har blitt invitert til å trene med Preston, som spiller i Leage One. Men Preston-manager Phil Brown sier at de ikke har råd til å signere han.
(Daily Mirror)

Blackburn har planer om et nytt forsøk på Bristol City sin spiss Nicky Maynard i januar. Steve Kean skal ha nektet å betale 6,5 millioner pund, som Bristol City ønsket for spilleren.
(Daily Mail)

Tottenhams midtbanespiller Sandro, utelukker ikke en overgang til Italia. Roma skal ha vært interessert i brasilianeren i sommer.
(Goal.com)

Det brasilianske talentet Neymar har avvist en overgang til Chelsea. 19-åringen forteller at framtiden hans ligger i Spania.
(TalkSPORT)

Fortsetter ryktene om at Neymar går til en engelsk klubb? Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig) og du får alle ryktene direkte til din mobil.

Carlos Tévez har gjentatt sitt ønske om å returnere til Argentina og avslutte karrieren i Boca Juniors.
(TalkSPORT)

Sunderland vil kjempe mot Arsenal for vår egen Mohammed Abdellaoue sin underskrift. Men hvis speiderne så kampen mot Danmark, spørs det om den interessen er like stor nå.
(Inside Futbol)

Alex Ferguson ønsker å friste Everton til å selge stortalentet Ross Barkley, ved å by 10 millioner pund pluss to spillere, når januarvinduet åpner.
(Caught Offside)

Stoke-manager Tony Pulis avslører at han forsøkte å signere Scott Parker på overgangsvinduets siste dag, men at midtbanespilleren valgte Tottenham ovenfor Stoke.
(Daily Mail)

Til slutt tar vi med noen av Arsène Wengers siste bekymringer.

Ettersom Emmanuel Frimpong valgte landslagsspill for Ghana framfor England, er han en kandidat til Ghana-troppen til Afrikamesterskapet i januar. Det betyr at Arsenal kan ende opp med å klare seg uten midtbanespilleren i omtrent en måned.
(Metro)

I tillegg har Andrej Arsjavin uttalt seg om sin frustrasjon over at Arsenal ikke kjøpte Rennes Yann M'Vila på «Deadline Day»
(Metro)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere