RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Alessandra Tarantino (AP)
Sist oppdatert:
Arsenal, Chelsea og Liverpool jakter samme mann.

Ny dag, nye rykter. Og vi starter med det som kan bli en skikkelig dragkamp. I tirsdagens ryktebørs skrev vi at både Arsenal og Chelsea hadde prøvd å sikre seg Stevan Jovetic på slutten av sommerens overgangsvindu, men at Fiorentina ikke hadde godtatt budene på mannen fra Montenegro. Men vet dere hva? I januar kan det på ny bli kamp om den offensive spilleren.

Denne gangen må nok de to londonklubbene også forvente kamp om 21-åringen fra Liverpool. Ryktene vil ha det til at alle de tre klubbene nå skal være klare til å gjøre et forsøk på å hente Jovetic, fordi spilleren har utsatt signeringen av ny kontrakt med sin italienske klubb. Jovetic ble hentet til Serie A fra Partizan Beograd tilbake i 2008 og kostet rundt 7 millioner pund.

En annen talentfull spiller, som har vært i søkelyset til Arsenal, er spissen med det klingende navnet Marvin Martin. Franskmannen ble også linket med londonklubben i sommer, men det ble med ryktene. Nå skal 23-åringen ha signert en ny avtale med sin klubb, Schouax, og dermed vil han nok i hvert fall bli en smule dyrere, om Arsène Wenger ønsker å gå for ham i vinter.

Manchester United gjorde mange kloke kjøp i sommer og de regjerende Premier League-mesterne har ikke for vane å være svært aktive i januarvinduet. Dette forhindrer likevel ikke ryktemakerne i å sette klubben i forbindelse med nye stjerner. Både United og Chelsea skal angivelig ha planer om å legge inn bud på Juventus' serbiske ving Milos Krasic i januar.

Juventus på sin side ser til Manchester i jakten på forsterkninger. Ryktet om at «den gamle dame» er interessert i Manchester City-back Alexandar Kolarov begynte å spinne tirsdag og blir gjengitt i den kulørte britiske pressen også onsdag. De lyseblå har en knallsterk tropp og det er trangt om plassene. Den italienske klubben håper å utnytte dette til å sikre seg serberen.

Tottenham har vært en gjenganger på ryktebørsen, etter at sommervinduet stengte og pressen mener bestemt at Harry Redknapp fortsatt trenger forsterkninger. Denne gangen er det den portugisiske forsvarsspilleren Joao Pereira, som tjener til livets opphold i Sporting Lisboa, som skal være aktuell. AC Milan skal angivelig også jakte 27-åringen med sju landskamper.

Steve Kean har ikke fått sving på Blackburn, siden han overtok managerjobben i klubben. Nå er fansen lei og planlegger en protest til helgen. Målet er å bli kvitt Kean.

West Bromwich Albion har tatt tre poeng på de fire første kampene denne sesongen og manager Roy Hodgson ser allerede etter forsterkninger. Den tidligere Liverpool-manageren var kanskje ikke så heldig med innkjøpene under sin regjeringstid på Anfield, men har likevel ikke gitt opp håpet om å treffe riktig. Derbys John Brayford for 3 millioner pund kan bli neste forsøk.

Aston Villa er på utkikk etter forsterkninger i forsvaret og manager Alex McLeish tror Brightons Lewis Dunk kan være et smart kjøp. Kanskje han også kan dunke inn ett mål, eller to?

Også i Bolton skal forsvaret styrkes. Manager Owen Coyle skal være interessert i chileneren Stefano Magnasco, men får konkurranse fra tyske Bayer Leverkusen.

Ellers er det også verdt å nevne at den brasilianske klubben Corinthians vurderer å hente Tottenhams Heurelho Gomes, mens QPRs Adel Taraabt ønsker en ny kontrakt med klubben.

Ute etter de siste ryktene fra Premier League? Få Nettavisens ryktebørs på sms: Send PLRYKTER til 2242 (tjenesten koster 2,- kroner pr. melding, og det sendes én melding daglig).

Kilder: BBC, Sportinglife, talkSport, Daily Mirror, Daily Mail, Metro, The Sun, Daily Express.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere