*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Pa Photos/Scanpix

Liverpool står i fare for å miste stjernespiller.

28.09.11 20:01

Arsenal kjøpte spillere for harde livet mot slutten av det siste overgangsvinduet, men er trolig ikke ferdighandlet. Eden Hazard-ryktene fortsetter å dukke opp, men nå melder engelske aviser at London-klubben kan vente seg kamp om unggutten. Real Madrid er nemlig også ute etter Hazard, skriver flere engelske medier.

Robin van Persie skal visstnok kvie seg for å skrive under på en ny kontrakt med Arsenal, men nå gjør Arsene Wenger det han kan for å dempe spekulasjonene om nederlenderens exit.

Midtbanespiller Luka Modric ser ut til å bli værende på White Hart Lane, og nå rapporteres det at kroaten vil signere en ny og lukrativ kontrakt med Tottenham. Modric kan forvente seg en lønn på 100.000 pund i uka, om han skriver under.

Det meldes at Liverpool og Stoke forbereder budkrig om den tyske spissen Jeffrey Schlupp, som nå spiller i Championship for Leicester.

Bundesligaen kan bli neste stopp for Stoke-forsvarer Robert Huth. Tyskeren linkes nå til Hamburg.

James Beattie er for tiden uten kontrakt, og står fritt til å snakke med de klubber han vil. Nå har den gamle storscoreren avslørt at han hadde elsket en ny periode i sin gamle klubb Southampton, men er visstnok også i samtaler med Sheffield United.

HTML EMBED

Inter har fått ny trener, og Claudio Ranieri ønsker å forsterke mannskapet. Nå skal italieneren ha satt sine øyne i Liverpools Dirk Kuyt. 31-åringen har vært fast på Liverpool-laget i lang tid, men har slitt med å få like mye spilletid denne sesongen.

Liverpool ønsker også å forstekre laget. Nå linkes de igjen til den brasilianske spissen Leandro Damioa, som har scoret 39 mål for Internacional denne sesongen. Tottenham skal også være interessert i spissen, som ventes å ha en prislapp på omkring 18 millioner pund.

Tottenham kan miste Ledley King. Forsvarsspilleren har fortalt at han vurderer å legge skoa på hylla neste sommer, om han ikke får nok spilletid til å sikre seg ny kontrakt.

Ian Holloway og Blackpool skal se på mulighetene for å signere El Hadji Diouf, som også linkes til Wigan.

Joey Barton avslører at han kan tenke seg å spille utenlands. Dette for å styrke sjansene for å en dag bli manager, skriver engelske aviser.

Og til slutt:

Carlos Tevez linkes bort fra Manchester City etter at han nektet å bli byttet inn mot Bayern Munchen. Hvem så den komme?

Få ferske ryktene rett til din mobil! Nettavisen sender deg ryktene fra Premier League på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: Sportinglife, Daily Star, BBC, talkSPORT, Metro, The Guardian, Daily Mail, Sky Sports, The IndependentAnnonse: Nytt MMO-spill der du kan være både manager og spiller!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.