RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Neal Simpson / Pa Photos
Sist oppdatert:
En æra kan være over på Old Trafford.

Her er ryktene vi fant onsdag formiddag:

Rio Ferdinand pustes i nakken av Phil Jones og Chris Smalling, og nå kan det være duket for en exit fra Old Trafford. Engelske aviser melder nemlig at den amerikanske Major League Soccer-klubben Chicago Fire ønsker å signere stopperen. Amerikanerne skal ha god nok økonomi til å matche lønnen han får i Manchester.

Carlos Tevez er i hardt vær, etter at han nektet å bli byttet inn mot Bayern Munchen. Nå går det trolig mot slutten på City-karrieren, og spissen linkes nå til Al Wasl i Dubai. Der er landsmann Diego Maradona trener.

Ikke bli forundret om det dukker opp flere Tevez-rykter de nærmeste dagene, er vel alt man kan si om det.

Manchester United ser på muligheten for å forsterke midtbanen, og nå skal Benficas Javi Garcia stå på blokka til Alex Ferguson. Prislappen ligger omkring 10 millioner pund, skal man tro engelsk presse.

Aston Villa har åpnet sesongen helt greit, og har bokført 11 poeng på de første syv kampene. Nå ønsker klubben å forsterke stallen, og den 21 år gamle serberen Nemanja Milic skal stå høyt i kurs på Villa Park.

Lille-spiss Moussa Sow har tidligere blitt koblet til Arsenal og Tottenham, men alt så ut til å ende med spekulasjoner, etter at det ble meldt at Sow hadde skrevet under på ny kontrakt med det franske laget. Nå rapporteres det at kontrakten fortsatt ikke er skrevet under. Dermed gjenstår det å se om de engelske klubbene setter inn et støt på spissen.

Newcastle har fortsatt Carroll-penger å handle for, og nå meldes det at de hvitsvarte jakter 18 år gamle Jeffrey Schlupp, som spiller i Leicester. Også Stoke og Liverpool skal være interesserte i unggutten.

Arsenal-keeper Wojciech Szczesny ble denne uken koblet til Barcelona, etter at Pep Guardiola ga uttrykk for sin begeistring for den unge polakken. Nå skal Szczesny ha sagt at han ikke utelukker et klubbskifte, og særskilt ikke til Barcelona.

James McFadden nærmer seg en kontrakt med Wolverhampton, etter å ha imponert på prøvespill den siste tiden.

Millwall håper å overtale Swansea-spiss Stephen Dobbie til å akseptere en låneavtale med klubben, og Millwall ser for seg en tremåneders lånekontrakt med angriperen.

Newcastles Dan Gosling kan også havne på lån om kort tid, etter at Doncaster meldes å ha lagt inn et låneønske på midtbanespilleren.

Lyst på flere rykter fra Premier League? Nettavisen sender deg ryktene fra Premier League på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, Sportinglife, Goal.com, talkSPORT, Daily Mail, Daily Mirror, The Sun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere