*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: GUILLERMO LEGARIA (Afp)

Er dette Liverpools nye Steven Gerrard?

16.11.11 10:23

Ryktene vil ha det til at Barcelona kommer til å prøve å kjøpe Tottenhams Gareth Bale i januar, men Barca-president mener at prisen mediene har spekulert i, nemlig 34 millioner pund, er altfor høy.
(Daily Mirror)

Arsenals interesse for Kölns Lukas Podolski kan bli forpurret av italienske Lazio, som også ønsker seg den tyske landslagsspilleren.
(Metro)

Tottenham har brukt unge Tom Carroll (19) en del i Europa League denne sesongen, men nå kan han slippe til i Premier League også. Fulham ønsker nemlig å låne midtbanespilleren fra januar og ut sesongen.
(Daily Express)

Adel Taarabt var en av hovedgrunnene til at QPR rykket opp i fjor, men i år har han ikke slått til i Premier League. Derfor kan det tenkes at klubben vil selge når Paris St. Germain angivelig vil legge 20 millioner pund på bordet for playmakeren.
(Daily Mirror)

Milan har droppet interessen for Didier Drogba på grunn av altfor høyt lønnskrav, men kan heller tenke seg å hente hans lagkamerat i Chelsea Nicolas Anelka.
(Metro)

Birmingham forsvarer Liam Ridgewell er ønsket i både Stoke, Newcastle og West Brom.
(Daily Express)

Rosenborg-back Mikael Lustig har trolig kun to kamper igjen å spille for trønderklubben. Deretter er han kontraktsløs, og kan angivelig velge mellom blant andre Celtic, Fulham og Espanyol når neste kontrakt skal skrives.
(Talksport)

Fulham har for øvrig forlenget prøvespillet til 17 år gamle Dino Islamovic fra Malmö.
(Hammyend.com)

Sunderland vil forsterke med Rubin Kazans spanske forsvarer Jordi Figueras (24), som har imponert på lån hos Rayo Vallecano.
(The Sun)

Arsenal-manager Arsène Wenger ser til hjemlandet Frankrike og forbereder et bud på rundt 10 millioner pund for Toulouses midtbanespiller Etienne Capoue.
(The Sun)

Brasils landslagsspiss Leandro Damiao er ønsket av halve Fotball-Europa, men kan ende i Ukraina og Sjakhtar Donetsk som er villig til å betale rundt 360 millioner kroner for Internacional-spissen. Juventus på sin side søker hjelp fra eksterne sponsorer for å hente spissen.
(Talksport)

Liverpools sportsdirektør Damien Comolli har som mål å grave opp den nye Steven Gerrard, og har angivelig tenkt å lete i hele verden.
(Daily Mirror)

Mulig tror Comolli at ovennevnte kommer i form av Inters midtbanespiller Philippe Coutinho (19). Brasilianeren er i hvert fall på Liverpools radar.
(Daily Mail)

Agenten til Liveprools Alberto Aquilani sier at en avtale om en permanent overgang til AC Milan bare er en formalitet.
(Itasportpress)

Juventus-spiss Amauri har vært sterkt koblet til Tottenham den siste måneden, men nå har Werder Bremen meldt seg på i kampen om 31-åringen.
(Tribalfootball)

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag