Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Det går mot spillerflukt fra Stamford Bridge.

23.11.11 11:42

Sesongen er allerede godt i gang i de europeiske ligaene, og klubbene har fått en pekepinn på hvordan de står i forhold til konkurrentene. Det kan derfor være duket for noen panikkjøp når januarvinduet kommer. Her er overgangsryktene vi fant onsdag:

Borussia Dortmund har en skikkelig juvel i stallen sin, og det er de fullstendig klar over. Mario Götze har vært så god at han nå kobles til de største klubbene i Europa, men Borussia Dortmund utelukker nå en overgang for 19-åringen. Så gjenstår det å se om klubber som Manchester United og Arsenal skremmes bort av den grunn. (Kilde: Daily Mirror).

LA Galaxy og David Beckham går trolig hver sin vei i januar, når superstjernens kontrakt går ut. Beckham fortalte tirsdag at han allerede har fått tilbud av store europeiske klubber. Dermed får trolig Galaxy mer å rutte med, når Beckham tar med seg lønningsutgiftene sine og stikker. Nå meldes det at Galaxy skal prøve å hente Chelseas Didier Drogba i januar. Prisen ventes å ligge på omkring fem millioner pund. (Kilde: Daily Mirror).

Drogba er ikke den eneste spissen som kan forlate Stamford Bridge i januar. Det kan nemlig Nicolas Anelka og Romelu Lukaku gjøre, også.

Nicolas Anelka er ønsket i Kina, melder engelske medier onsdag. Shanghai Shenhua er visstnok klare til å tilby en god slump med penger for å sikre seg Chelsea-spissen. (Kilde: talkSPORT).

Romelu Lukaku har ikke vært en suksess i Chelsea-trøya så langt, og nå skal Chelsea vurdere å låne ham ut til Everton i januar (Kilde: Daily Mail).

Chelsea og Liverpool ruster opp til kamp om samme spiller, ryktes det. 24 år gamle Benjamin Corgnet skal nemlig være ønsket av begge klubbene, som i lang tid har speidet på midtbanespilleren, som for tiden spiller i Dijon. (Kilde: Inside Futbol).

Arsenals Theo Walcott skal nå stå høyt på ønskelisten til Barcelona-sjef Pep Guardiola. Han ønsker visstnok å skaffe seg flere valgmuligheter på kantene, og Walcott kan være aktuell for å løse det problemet. Men så er det dette med pris, da. (Kilde: Caught Offside).

Arsenal skal samtidig jakte det danske supertalentet Christian Eriksen, som har tatt fotballverden med storm siden han spilte seg inn på Ajax. Trolig får Arsenal kamp av et dusin andre storklubber. (Kilde: Footylatest).

(Ryktene fortsetter under bildet).

Foto: Ap

Det blir mange Chelsea-rykter i dag, men det er tydelig at noe er på ferde i londonklubben. Chelsea rapporteres nå å være i kamp med Manchester United om Juventus-spiller Milos Krasic, etter at serberen uttalte at han ønsker nye utfordringer. (Kilde: Metro).

Carlos Tevez-sagaen kan gå mot en slutt. Flere aviser mener nå å vite at Manchester City er enig med AC Milan om pris for argentineren, og at det kun gjenstår kontraktsforhandlinger før Tevez er klar for Serie A. (Kilde: talkSPORT).

Juventus ønsker derfor å forsterke stallen, og nå meldes det at de kommer til å prøve å hente Evertons Tim Cahill i januar. (Kilde: Footy Latest).

Og til slutt:

Edison Cavani senket Manchester City med to scoringer i Champions League-oppgjøret tirsdag. Manchester City har lenge vært koblet til Napoli-spissen, og ble trolig ikke mindre lystne på en overgang etter overhalingen de fikk på San Paolo tirsdag. (Kilde: Talksport).

Har du en date, forelesning, jobb eller et viktig møte? Slapp av, du trenger ikke å gå glipp av Nettavisens rykter av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.