RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images/All Over Press
Sist oppdatert:
Manchester City trapper opp jakten på supertalent fra Kroatia.

Unge Mateo Kovacic er i ferd med å bli ett hett navn i fotballverdenen. Midtbanespilleren til Dinamo Zagreb har lenge blitt ansett som et stortalent og denne sesongen har han også fått vise seg fram i Champions League. Manchester City er selvfølgelig interessert i 17-åringen og allerede i januar kan det komme et bud fra de lyseblå. Les mer om Kovacic i denne saken.

Kovacic har tidligere blitt koblet til Arsenal, men de ryktene har roet seg betraktelig den siste tiden. Arsenal er likevel svært interessert i å forsterke troppen i vinter og onsdag settes londonklubben i forbindelse med en storfisk. Arsène Wenger skal nemlig ha innrømmet at han gjerne henter brassetalentet Neymar til Emirates, om han får penger til rådighet.

Manchester City skal også ha Senegal-duoen duoen Khassim Soumare og Ass Mandaw Sy i kikkerten. De spiller for henholdsvis Diambare og Niarry-Tally i hjemlandet.

Tottenham er også ute etter en spiss. Nå snakkes det om at Marseilles Loic Remy kan ende opp på White Hart Lane. Roman Pavlusjenko pluss kontanter kan gå motsatt vei.

Harry Redknapp kan imidlertid stå i fare for å miste en viktig mann. Kyle Walker har imponert den siste tiden og både Roma og Real Madrid skal nå være på jakt etter å sikre seg backen.

Vi holder oss i London. Salomon Kalou ble tirsdag koblet til Arsenal, men nå ser det også ut til at det er italiensk interesse for Chelsea-vingen. Juventus har planer om et bud i januar.

Chelsea skal for øvrig være blant de mange klubbene som vil hente Bolton-stopper Gary Cahill. Andre Villas-Boas vurderer nå å sende talentfulle Josh McEachran motsatt vei - på lån.

Nicolas Anelka er blant dem som trolig er ferdig på Stamford Bridge og nå har West Ham trappet opp jakten på den bereiste franskmannen.

I Everton er det sjelden rykter om store kjøp, men gledelig for den blå fansen er det at stopper Sylvain Distin er i ferd med å signere en ny ettårskontrakt med Liverpool-klubben.

Blackburn-manager Steve Kean har eller ikke fått enorm økonomisk støtte fra sine sjefer, men nå skal Venky's-folkene ha kommet med lovnader om penger till vintervinduet.

Morten Gamst Pedersens klubb vurderer også å kvitte seg med et par spillere. Keith Andrews og Michel Salgado kan begge være på vei ut porten på Ewood Park.

Jonathan Soriano spiller til daglig for Barcelonas B-lag, men kan fort ende opp på balløya. Klubber som Swansea, Wigan og Queens Park Rangers jakter alle spilleren.

Swansea er også interessert i å hente Jens Toornstra fra ADO Den Haag, mens Wigan er fast bestemt på å beholde Callum McManaman i vinter, til tross for interesse fra Blackpool.

Lite rykter rundt Wolverhampton denne onsdagen, men vi kan da ta med at manager Mick McCarthy tror en god tabellposisjon ved utgangen av 2011, kan lokke spillere til Molineux.

Til slutt litt Liverpool. Merseyside-klubben skal gå med planer om å hente spissen Rory Donnelly fra Cliftonville. Swansea går imidlertid også med de samme planene.

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, Daily Mail, Daily Mirror, Lancashire Telegraph, Birmingham Mail, talkSport, Liverpool Echo, Metro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere