*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: PA Photos/Scanpix

De som vil hente denne mannen har møtt veggen.

25.01.12 09:13

Cesar David Texeira Torres, eller David Texeira om du vil, har i løpet av kort tid blitt en attraktiv mann på overgangsfronten. Med ni mål på totalt 15 kamper under sin første sesong i nederlandsk fotball har mange fått øynene opp for uruguayaneren. Liverpool skal være en av klubbene som sikler og det skal allerede være forhandlinger med Groningen om 20-åringen.

Esteban Granero er en annen mann som har blitt koblet til Liverpool de siste ukene. Kenny Dalglish skal være lysten på flere offensive midtbanealternativer og den spanske «piraten» skal angivelig være tilgjengelig fra Real Madrid på grunn av lite spilletid. Siste nytt i denne saken er imidlertid at Granero er hundre prosent dedikert til Real og at han ikke ønsker å flytte.

De røde fra Merseyside skal også ha følere ute i Italia. Nærmere bestemt i Udinese. Klubben skal være villig til å legge rundt 15 millioner pund på bordet for chilenske Mauricio Isla.

Kanskje kan også Wigans Hugo Rodallega være interessant for Liverpool? Han skal i hvert fall ha gitt beskjed om at han ønsker å flytte til en større klubb så fort som mulig.

Wigan på sin side skal allerede være i ferd med å sikre en erstatter. Klubben skal ha blitt enig med Bristol Rovers om overgangssum for Nicky Maynard. Den lyder på 2 millioner pund.

Wolves-ving og tidligere Liverpool-spiller Adam Hammill skal også være aktuell for Wigan. Wigan Evening Post omtaler det hele som en «sjokkovergang».

Basels Xherdan Shaqiri er ønsket av en rekke storklubber, blant annet Manchester United. Det er derfor godt nytt for de røde at Galatasaray nå har mislyktes med å hente unggutten.

Chelsea jakter også unge talenter og belgiske Kevin De Bruyne har lenge blitt koblet til de blå. Overgangen skal nærme seg med stormskritt og Chelsea må ut med 8,5 millioner pund.

Chelsea-veteran Frank Lampard ble tirsdag koblet med Paris St. Germain, men nå skal manager Carlo Ancelotti ha uttalt at han ønsker å vente til sommeren med en overgang.

Newcastle har vist interesse for Watford-stopper Adrian Mariappa, men Tyneside-klubben er ikke villig til å sprenge banken. Watford på sin side krever store penger for sin spiller.

Liverpools Raheem Sterling er en lovende fyr og mange klubber har lagt merke til ham. Bolton, Barnsley, Sheffield United, Swansea og West Ham har alle prøvd å hente ham, uten å lykkes.

Rykter rundt Arsenal blir stadig etterlyst av våre lesere, men som vanlig er det ganske tynt. Daily Mail kan likevel fortelle at Arsène Wenger er én av to kandidater til å overta jobben etter José Mourinho i Real Madrid. TalkSport hadde tirsdag saken «Wenger henter stopper». Klikket man seg inn på saken kunne man lese: «Nei, da. Som om Wenger ville signere spillere».

Swansea-keeper Michel Vorm har hatt en meget god debutsesong for Swansea i Premier League. Flere har vist interesse for burvokteren, men 28-åringen er klar på at han ikke vil bort.

Ellers kan vi nevne at amerikanske Tim Ream har fått arbeidstillatelse i England og nærmer seg dermed en overgang til Bolton, mens Aston Villa ønsker å frigi Emile Heskey til sommeren.

Blackburn vil kvitte seg med Mauricio Fomica og krever 3,5 millioner for spilleren, mens Norwich fortsatt avfeier all interesse for Grant Holt, som har hatt en god sesong så langt.

På jobb, date eller familieselskap? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportinglife, Lancashire Telegraph, Bolton News, talkSPORT, Daily Star, Metro, Daily Mail, International Business Times, Wigan Evening Post, Daily Express, The Sun.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.