Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Afp/Scanpix
Sist oppdatert:
Blir det City eller United for denne argentineren?

Raul Albiol sliter med å spille seg til fast plass i Real Madrids mannskap og har kun spilt fem kamper denne sesongen. Nå ser Manchester City på mulighetene for å hente 26-åringen etter årets sesong. Ifølge radiokanalen Cadena Ser er Roberto Mancini ute etter en midtstopper som kan konkurrere med Vincent Kompany og Joleon Lescott.
(Talksport)

Andre Villas-Boas er i hardt vær ettersom han har slitt med å løfte Chelsea inn i tittelkampen i Premier League denne sesongen. At laget ga bort en tremålsledelse mot Manchester United forrige helg, gjorde nok ikke fansen mindre utålmodig. I Inter sliter Claudio Ranieri med det samme problemet - Nerazzuri har ikke vunnet på de siste fire kampene. President Massimo Morratti skal være en stor beundrer av Villas-Boas og er klar for å hente portugiseren til Italia dersom han må forlate roret ved Stamford Bridge.
(Talksport)

Motsatt vei, altså fra Italia til England, kan det hende at Milos Krasic vil gå. Juventus-kanten har slitt voldsomt med å finne tilbake til formen fra fjorårssesongen og har ikke Antonio Contes tillit. Krasic ble forsøkt hentet til Tottenham på deadline day, men partene ble ikke enige. Nå kan Chelsea bli neste stopp for serberen. Ifølge spillerens agent, ønsker London-klubben å hente 27-åringen til sommeren.
(Metro)

En av mange gjengangere i vår faste spalte er Eden Hazard. Belgieren er ønsket av flere av toppklubbene i Europa, men Arsène Wenger håper han kan dra det lengste strået i kampen om 21-åringen. Den franske manageren skryter Lille-spilleren opp i skyene og vil trolig gjøre et framstøt for å sikre seg hans tjenester etter årets sesong.
(The Sun)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Får Andre Villas-Boas fortsette som Chelsea-manager etter årets sesong, har han planene klare. Den unge manageren vil bygge et ungt og sultent mannskap som kan kjempe om titler i mange år framover. En av navnene øverst på ønskelisten er Sjakhtar Dontetsks Willian. Den brasilianske midtbanespilleren har lenge blitt koblet til Chelsea og har tidligere uttalt at han gjerne kunne tenke seg å spille sammen med David Luiz og Ramires.
(London Evening Standard)

Også den kolombianske angriperen Falcao er ønsket på Stamford Bridge. Fernando Torres har ennå ikke klart å få sitt gjennombrudd i Chelsea-drakta og det begynner å gå på tålmodigheten løs for Andre Villas-Boas. Ifølge Starsports har Chelsea hatt speidere til stede på hver eneste Atletico Madrid-kamp i tre måneder for å følge spissen.
(Starsports)

I vinterens overgangsvindu forholdt sir Alex Ferguson seg veldig rolig. Skotten vil nødig signere noen midt i sesongen, men til sommeren står Nicolas Gaitan høyt på ønskelisten. Benfica-spilleren imponerte mot United i Champions League før jul og fikk også Fergusons oppmerksomhet. Fjorårets seriemester får imidlertid konkurranse av Manchester City, som har kastet seg inn i kampen om argentineren.
(Daily Mirror)

Blackburn har hatt en vanskelig sesong så langt og kjemper om å overleve i Premier League. Til tross for sviktende resultater har Junior Hoilett gjort seg bemerket hos Bayern München. 21-åringen har kontrakt ut denne sesongen og kan plukkes opp gratis til sommeren. Den tyske storklubben har fulgt Hoilett siden han var på utlån i Paderborn og St Pauli mellom 2007 og 2009.
(Daily Mirror)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!