RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Matthias Kern (Bongarts/Getty Images)
Denne Bundesliga-duoen kan ende i Liverpool.

Chelsea har registrert at Daniel Sturridge ønsker seg bort, og vurderer å foreslå en byttehandel med Arsenals Theo Walcott.
(The Sun)

Men Arsenal er i ferd med å forhandle ny kontrakt med Walcott, samt Tomas Rosicky og Robin van Persie etter at trioen har antydet at de ønsker å bli på Emriates.
(Metro)

Real Madrid-spiss Gonzalo Higuain kan bli Manchester Citys store sommerkjøp. Chelsea har også franskargentineren på blokka. Real Madrid vurderer å be om å få Carlos Tevez i bytte dersom Higuain skal til Manchester.
(Daily Mail)

Det er vel kanskje ikke det stjernekjøpet den murrende Arsenal-fansen ønsker seg, men uansett vurderer manager Arsène Wenger å hente 21 år gamle Daniel Opare. Ghaneseren har imponert i forsvaret til Standard Liege denne sesongen.
(The Sun)

Liverpool har to midtbaneforsterkninger fra Bundesliga på blokka. Den ene er Hertha Berlins Raffael (26), og den andre er Werder Bremens Marko Marin (22). Arsenal er også ute etter Marin.
(TalkSport, Footylatest)

Edinson Cavani var med på å slå Chelsea i Mesterligaen tirsdag, men er likevel en tilhenger av britisk fotball. Dersom han skal forlate Napoli er det bare toppklubber i Premier League som er aktuelt.
(London Evening Standard)

Manchester Uniteds fiasko i Mesterligaen i år, vil ikke ha noen innvirkning på hvor mye penger klubben kan bruke på spillerkjøp til sommeren.

Arsène Wenger på sin side risikerer å bli avspist med et budsjett med10 millioner pund når han skal gjennoppbygge Arsenal til sommeren.

Ramires er i ferd med å signere en ny kontrakt som vil holde ham i Chelsea til 2017.
(Daily Mirror)

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere