RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Scanpix/Getty Images/All Over Press
Sist oppdatert:
Ser du for deg disse stjerneskuddene i Manchester United-drakt?

Her er overgangsryktene vi fant onsdag:

Arsenal-manager Arsene Wenger skal være klar til å foreta en real opprydding på Emirates. Spillere som tjener godt, men ikke er faste på laget, vil trolig bli tilbudt andre klubber. Marouane Chamakh, Nicklas Bendtner og Andrej Arsjavin er blant spillerne som trolig er på vei vekk fra londonklubben på permanent basis.

Juventus har penger å handle for, og er tidligere koblet til spillere som Fernando Torres og Luis Suarez. Nå skal italienerne være på jakt etter Chelseas Raul Meireles, og klubben skal være villig til å tilby Chelsea ni millioner pund for midtbanespilleren.

Chelsea blir stadig koblet til stjerneskuddet Eden Hazard, som spiller i franske Lille. Nå avslører agenten Guy Hillion at Hazard allerede kunne vært Chelsea-spiller. Klubben ble nemlig tilbudt Hazard som 17-åring, men takket nei til å hente ham til London.

Manchester United skal også være ute etter Hazard. De røde djevlene er etter sigende interessert i å bruke penger på Lille-spilleren til sommeren, i tillegg til at de ønsker Athletic Bilbaos Javi Martinez. Prisen United skal være forberedt på å betale for de to spillerne? 55 millioner pund.

Manchester City er som alltid aktive på overgangsfronten. Nå skal de lyseblå være på jakt etter Barcelona-spiller Adriano. Den 27 år gamle backen sliter med spilletid for katalanerne, og er villig til å forlate Barcelona for å spille førstelagsfotball. I tillegg til City, skal klubber som Bayern Munchen og Juventus være ute etter Barcelona-spilleren.

Newcastle-manager Alan Pardew ønsker å forsterke stallen. Nå skal han se på muligheten til å hente PSV Eindhovens 23 år gamle venstreback Erik Pieters, og Twentes midtstopper Douglas (24).

Blackburns Junior Hoilett (21) følges av blant andre Arsenal, Newcastle, Tottenham og Bayern München. Unggutten har vært strålende for Blackburn denne sesongen, noe som har vekket storklubbenes interesse.

Til slutt:

Aston Villa-forsvarer Carlos Cuellar skal være i tankeboksen om en retur til spansk fotball etter Premier League-sesongen er over. Valencia skal være interesserte i Villa-spilleren, som kan gå gratis etter sesongen.

Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere