RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Peter Byrne / Pa Photos
Sist oppdatert:
Luis Suarez er ønsket i Italia, mens Dalglish ser på Fulham-spiller som mulig erstatter.

Luis Suarez har hatt en vanskelig sesong i Liverpool og kan nå få muligheten til å forlate klubben til fordel for italiensk Serie A til sommeren. Både Juventus og Roma skal være interessert i spissen, som kostet Liverpool 22 millioner pund da han kom fra Ajax i januar 2011. Ifølge Corriere dello Sport har begge de italienske storklubbene vært i samtaler med Merseyside-klubben de siste dagene.
(Talk Sport)

Også Arsène Wenger er ute etter å forsterke angrepet sitt denne sommeren og har nå bestemt seg for å gå for Montpelliers Olivier Giroud. Arsenals hovedspeider i Frankrike, Gilles Grimandi, har fått i oppgave å følge Giroud tett. Montpellier-spissen vil bli nøye vurdert før Arsenal eventuelt legger inn et bud til sommeren. Franskmannen er verdsatt til 50 millioner pund.
(Daily Mail)

Newcastle har tidligere har stor suksess med å hente spillere fra FC Twente i Nederland. Cheick Tiote kom fra nettopp denne klubben før forrige sesong og har gjort sine saker meget bra. Nå har Twentes Douglas fortalt Steve McClaren at han er klar for å forlate klubben for å forfølge sin drøm om å spille i Premier League. Schalke, Ajax, Fulham og Aston Villa vil imidlertid også ha sitt å si i kampen om forsvarsspilleren.
(The Chronicle)

Diego Maradona har bedt svigersønnen Sergio Kun Aguero om å signere for Real Madrid til sommeren. Svigerfar Maradona tror imidlertid det blir vanskelig å kjøpe fra Aguero fri fra City, men hvis Real vil ha noen, får de det som regel til. Nå spekuleres det i om José Mourinho vil tilby 10 millioner pund pluss Gonzalo Higuain.
(Talk Sport)

Luis Suarez er Liverpools toppscorer i Premier League denne sesongen med sju scoringer. Det er ikke nok for en klubb som vil kjempe om en plassering blant de fire beste. Nå ser Kenny Dalglish på muligheten for å hente Moussa Dembele til sommeren. Belgieren har imponert på topp for Fulham denne sesongen og har også påkalt seg Manchester Uniteds interesse. Kan han være mannen som skyter Liverpool tilbake i toppen neste sesong?
(Caught offside)

Marouane Chamakh har fått Arsène Wenger på nakken etter at han ble fotografert med en vannpipe etter helgens tap for Queens Park Rangers. Angrepsspilleren har ikke imponert etter en brukbar start i Arsenal, men er villig til å fortsette karrieren i klubben og vise hva han er god for.
(Talk Sport)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere