RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Andrew Winning / Reuters / NTB scanpix

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Er denne Chelsea-spilleren god nok for Real Madrid?

Chelseas Branislav Ivanovic har hatt en god sesong for Chelsea og det har ikke gått upåaktet hen. Tidligere manager i Chelsea, José Mourinho, skal angivelig være såpass imponert over mannen som ankom Stamford Bridge noen måneder etter han selv dro, at han nå vil hente ham til Real Madrid. 28-åringen har notert seg for tre mål i Premier League denne sesongen.

Serberen er imidlertid ikke den eneste stjernen som blir jaktet av utenlandske klubber. Også Mario Balotelli skal nå på ny være på radaren til italienske klubber. Manchester City-manager Roberto Mancini skal begynne å bli lei av urokråka og det er gode nyheter for både Inter og AC Milan. Begge klubbene skal være villige til å slenge 20 millioner pund på bordet.

Og når vi først er inne på AC Milan. Et rykte vil ha det til at Arsenal jakter de svarte og rødes talentfulle Stephan El Shaarawy. 19-åringen kan være tilgjengelig på lån neste sesong.

Sunderland-keeper Craig Gordon står uten kontrakt til sommeren og burvokteren er fortsatt en populær mann. Celtic vil nå gjerne hente 29-åringen hjem til Skottland, skriver The Sun.

West Bromwich Albion er i ferd med å gjennomføre en grei sesong på det øverste nivå, men står i fare for å miste spillere til sommeren. Norwich skal være interessert i å sikre seg Chris Woods, mens spanske Atlético Madrid har festet øynene på svenske Jonas Olsson. 29-åringen fra Landskrona kom til WBA tilbake i 2008 og er også en del av det svenske landslaget.

Swansea har imponert mange med sin flotte fotball denne sesongen og i sommer håper waliserne å styrke troppen ytterligere. Mannen Brendan Rodgers har pekt ut som et ypperlig mål er spissen Lacina Traore. 21-åringen har tidligere blitt sammenlignet med Emmanuel Adebayor og skal være svært lysten på å komme seg bort fra sin russiske klubb, Kuban Krasnodar.

Clint Dempsey er brennhet om dagen og Arsenal håper amerikaneren kan fortsette å være det i rød og hvit drakt neste sesong. Daily Mail skriver at londonklubben vil gjøre alt for å sikre seg Fulhams gode angrepsspiller. Manager Arsène Wenger skal ha fått beskjed av sine speidere om at Dempsey vil passe perfekt inn i Arsenals system. Så spørs det om Fulham vil selge?

Ellers kan vi også ta med litt Fabrice Muamba-nytt. Bolton-spilleren, som kollapset på banen i FA-cupmøtet med Tottenham, har et sterkt ønske om å komme tilbake på fotballbanen. Daily Mirror skriver onsdag at midtbanemannen nå skal få operert inn et apparat i hjertet som skal kunne hjelpe ham tilbake på gresset. Formen til Muamba har den siste tiden vært stigende.

Andre smånyheter er at Jack Rodwell trolig må stå over sommerens EM på grunn av skade, at Chelseas Salomon Kalou har tro på at de blå fortsatt kan ende foran Arsenal på tabellen og at Manchester City-sjef Roberto Mancini skal ha gitt sine menn streng beskjed om å vinne de seks gjenstående kampene. De lyseblå ligger hele åtte poeng bak rival Manchester United.

På jobb, skole, ferie eller date? Ikke fortvil. Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Kilder: BBC, Sportinglife, Daily Mail, Daily Mirror, The Sun, Metro, Daily Star, Daily Record.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere