RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
ØNSKET: Hoffenheims Roberto Firmino.
ØNSKET: Hoffenheims Roberto Firmino. Foto: Jefferson Bernardes (Afp / NTB scanpix)

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Gir han Liverpool eller Manchester United fingeren?

Barcelona skal ha åpnet samtaler med Juventus-spiller Paul Pogba. Det er i forbindelse med presidentvalget i klubben at en av kandidatene vil lokke franskmannen til Spania (The Sun).

Manchester City er imidlertid også med i kampen om Paul Pogba og den engelske klubben skal være villig til å betale hele 60 millioner pund for midtbanemannen (Mirror).

Skulle Paul Pogba glippe for Manchester City, skal Aston Villas Fabian Delph være nestemann på ønskelisten til de lyseblå. Delph skrev nylig under ny kontrakt med Villa (Telegraph).

Det samme Manchester City skal også være svært nær en avtale for Fulhams 18 år gamle stortalent, Patrick Roberts (ESPN).

Chelsea har innsett at de kommer til å miste Petr Cech denne sommeren, keeperen er ønsket av blant andre Arsenal. Nå vil de blå hente inn Stokes Asmir Begovic som erstatter (Telegraph).

Hvorvidt Arsenal klarer å få kloa i Petr Cech er likevel fortsatt uvisst. Arsenal skal nemlig ha sagt nei til en avtale som ville sendt Alex Oxlade-Chamberlain motsatt vei. The Gunners vil heller betale 10 millioner pund i kontanter for Cech (Mirror).

Manchester United-keeper David De Gea ser ut til å stadig nærme seg en overgang til Real Madrid. Nå meldes det likevel at keeperveteran Iker Casillas er forberedt på å gi De gea kamp om keeperplassen (Manchester Evening News).

Hugo Lloris kan bli De Geas erstatter på Old Trafford, selv om Tottenham i utgangspunktet ikke vil selge til United. Et bud på rundt 25 millioner pund kan imidlertid overbevise londonklubben (London Evening Standard).

Både Chelsea, Liverpool og Newcastle ønsker målfarlige Charlie Austin, men QPR er klar på at klubben ønsker 15 millioner pund for spissen (Express).

Inter skal ha takket nei til et tilbud fra Liverpool for midtbanespilleren Mateo Kovacic. Liverpool skal har prøvd å inkludere Mario Balotelli i en slik avtale (Talksport).

Southampton ser for seg at Arsenals Carl Jenkinson kan være en god erstatter på back, hvis Liverpool kjøper Nathaniel Clyne. Jenkinson skal imidlertid være aktuell for et utlån til Sunderland, også (Guardian).

Aston Villa-manager Tim Sherwood er gira på å hente Tom Huddlestone fra Hull (Mirror).

Everton ønsker å få til en permanent avtale for Tottenhams Aaron Lennon. Det til tross for at de blå fra Liverpool også nærmer seg Barcelonas Gerard Deulofeu (Times).

Swansea ønsker å hente tidligere Liverpool-spiller Ryan Babel til Wakes. 28-åringen vil koste rundt to millioner pund og kommer fra tyrkisk fotball (Sun).

West Bromwich Albion skal være enig med Wigan om en avtale for vingen James McClean. Den er verdt 1,5 millioner pund (Daily Mail).

Liverpool skal ha fått bråhast med å selge Raheem Sterling, slik at Anfield-klubben kan sikre seg Nathaniel Clyne og Christian Benteke så fort som mulig (Star).

Både Manchester United og Liverpool er ute etter signaturen til ettertraktede Roberto Firmino fra tyske Hoffenheim (Globosport).

Chelseas Oscar skal være på ønskelisten til Juventus. Italienerne skal være villig til å betale 25 millioner pund for brassen (Mirror).

Franske Monaco er ute etter signaturen til Evertons Kevin Mirallas (Mirror).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere