*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

SKAL VÆRE ENIG OM LØNN: Manchester United og Sergio Ramos. Foto: Joe Giddens (Pa Photos / NTB scanpix)

Sergio Ramos skal nærme seg Manchester United.

Manchester United-manager Louis van Gaal har gitt uttrykk for at han har en mystisk spiss på gang og nå spekuleres det i at denne mystiske herremannen er ingen ringere enn Juventus-slugger Fernando Llorente.

Enda mer spennende for United er det at en overgang for Sergio Ramos igjen ser ut til å være på trappene. Stopperen skal muntlig ha kommet til enighet om lønn med Manchester United og skal nå ha en prat med klubbpresident Florentino Perez, meldes det i spanske medier.

I Spania rapporteres det også at United vil kreve å få både Sergio Ramos og keeper Keylor Navas i retur for å sende David De Gea til Madrid.

En som trolig ikke får mye spilletid i United den kommende sesongen er danske Anders Lindegaard. Burvokteren ser likevel for seg å bli i klubben ut det siste kontraktsåret, selv om Sergio Romero er i ferd med å få jobben som reservekeeper på Old Trafford i løpet av kort tid.

Bayern München-stjerne Philipp Lahm er redd for at lagkompis Thomas Müller kan ta følge med Bastian Schweinsteiger til United. Den tyske måljegeren har blitt koblet med en overgang til Manchester-klubben.

Paris Saint-Germain skal ha trappet opp sin jakt på Uniteds Angel Di Maria. Den franske klubben håper å få til en avtale for argentineren, før han slutter seg til Uniteds sesongoppkjøringen i USA.

Chelsea ønsker seg Evertons John Stones og manager José Mourinho vet at klubben trolig må ut med store penger for å sikre seg stopperen.

Newcastle er i støtet om dagen og ser mot Frankrike. Tyneside-klubben vil hente Monacos spennende kantspiller, Florian Thauvin.

West Ham snuser på den meget spennende argentinske midtbanemannen Manuel Lanzini. 22-åringen er aktuell på lån hos londonklubben.

Slaven Bilic i West Ham skal også være interessert i å snyte Leicester for signaturen til den defensive midtbanemannen Esteban Cambiasso.

Roma skal være i samtaler med Arsenal om en overgang for keeper Wojciech Szczesny. Her er det snakk om et lån med opsjon på kjøp.

Arsenal må imidlertid se tyske Julian Draxler glippe til en annen klubb. Den offensive spilleren skal være nær en overgang til Juventus.

Tottenham skal være villig til å legge inn et bud på rundt sju millioner pund for angrepsspilleren Clinton N'Jie som spiller for Lyon.

Swanseas Bafetimbi Gomis er ønsket i Midtøsten. Klubben Al Ahli skal være villig til å hoste opp seks millioner pund for spissen.

Nykommer Bournemouth har hentet sju nye spillere i sommer, men manager Eddie Howe sier han fortsatt ønsker flere nye folk.

Watford er i ferd med å sikre seg Napolis Miguel Britos.

Kilder: BBC, Mirror, Marca, AS, Evening Standard, Telegraph, Daily Mail, Newcastle Chronicle, Talksport, Star, Goal, Bournemouth Echo, Watford Observer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.