RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

TIL PARIS? Angel Di Maria forsvinner trolig fra Manchester United etter bare én sesong på Old Trafford.
TIL PARIS? Angel Di Maria forsvinner trolig fra Manchester United etter bare én sesong på Old Trafford. Foto: Martin Rickett (Pa Photos / NTB scanpix)
Det nærmer seg slutten for en av sommerens store overgangssagaer.

Daily Mirror melder at Angel Di Maria vil reise til Paris den kommende helgen for å fullføre overgangen fra Manchester United til PSG.

The Independent siterer den spanske avisen Marca på at Pedro er gira på en overgang til Manchester United. Forhandlingene skal være godt i gang, med et bud på 18 millioner pund på bordet som erstatning for den 27 år gamle vingen.

Mye tyder på at Pedros overgang til Old Trafford fra Barcelona avhenger av at Di Maria selges til den franske storklubben.

Tottenham skal på sin side ha flyttet fokus til Ashley Young i Manchester United, skriver Daily Mirror, etter at Crystal Palace responderte med et krav på 25 millioner pund da Tottenham henvendte seg til londonkollegaen angående Yannick Bolasie.

Vi fortsetter med rykter fra Daily Mirror. Tottenham skal også være interessert i Javier Hernandez, og vil gå for den meksikanske Manchester United-reserven så fort Emmanuel Adebayors overgang til Aston Villa er fullført.

Everton og Crystal Palace er begge interessert i den rutinerte midtstopperen Ashley Williams i Swansea. Også dette ifølge Daily Mirror.

Villarreal har forhørt seg med Tottenham angående Roberto Soldado, melder The Sun, men det skal visst være et godt stykke fram til en eventuell overgangsavtale.

Daily Star treffer vel ikke så ofte med sine overgangsspekulasjoner, men kanskje hellet er bedre når det gjelder Premier League-nykommeren Bournemouth? Avisen hevder iallfall at Max Gradel fra St. Etienne er på vei inn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere