RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter


Real Madrids Rafael Benitez skal være ute etter Evertons John Stones.
Real Madrids Rafael Benitez skal være ute etter Evertons John Stones. Foto: Susana Vera (Reuters)
Hevder Real Madrid vil ha engelsk stjerne.

God dag, folkens. Fortsatt lite ryktestoff i avisene så kort tid etter et overgangsvindu, men noe er det alltid. Her er det vi fant i onsdagens aviser:

Real Madrids Rafael Benitez skal være ute etter Evertons John Stones. Men det er et «hvis» her. Stones skal bare være et alternativ hvis Raphael Varane forsvinner fra Bernabeu. (Talksport).

Chelsea og Manchester City skal samtidig være i drakamp med Real Madrid om signaturen til Valencias 20 år gamle forsvarsspiller Jose Gaya (Metro).

Vi hopper videre til Bournemouth, der Joshua Kings lag nærmer seg en avtale for midtbanespilleren Alessandro Cannataro. 20-åringen er tilgjengelig på free transfer etter at han forlot Inter i sommer.  (Bournemouth Echo)

Everton-helt Steven Naismith innrømmer at han var fristet av en overgang til Norwich på deadline day, men at manager Roberto Martinez takket nei til budet. (Norwich Evening News)

I Wales blir Swansea koblet til Hulls Ahmed Elmohamady og Leeds-back Sam Byram (South Wales Evening Post).

Championship-laget Wolverhampton hevdes å vurdere en låneforespørsel for Crystal Palace-spiss Frazier Campbell. 28-åringne blir sett på som en mulig erstatter for Nouha Dicko, som er ute med kneskade. (Express and Star)

Til slutt kan vi nevne at Liverpools Jordon Ibe bekrefter at han ønsker å spille landslagsfotball for det engelske landslaget. Den lovende vingen kunne ifølge NTB valgt å spille for farens hjemland Nigeria.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere