*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

ØNSKET: Real Madrid er blant klubbene som jakter Philippe Coutinho. Foto: Jon Super (Ap / NTB scanpix)

Liverpool-helt ønsket av verdens største klubber.

De siste ukene har det versert rykter om at Barcelona er ute etter Liverpool-spiller Philippe Coutinho. Katalanerne er imidlertid ikke den eneste klubben som ønsker stjernen, ifølge spanske Sport. Real Madrid kunne også tenke seg spilleren verdsatt til 22 millioner pund.

Tottenham har ikke fått en optimal start på sesongen og finsikter markedet foran januarvinduet. Skal man tro den belgiske TV-stasjonen RTL står Gent-keeper Fredric Herpoel høyt på ønskelisten.

I sommervinduet ble superstjernen Neymar koblet med en overgang til Manchester United og brassen har senere innrømmet kontakt mellom partene. Nå uttaler imidlertid Barcelona-direktør Roberto Fernandez, ifølge ESPN, at de føler seg trygge på at Neymar blir i Barcelona.

Superstjernen Cristiano Ronaldo blir ofte koblet med klubber i Premier League, men nå går det igjen rykter om at portugiseren kan forlate Real Madrid til fordel for franske PSG neste sommer, ifølge The Guardian.

En annen Real Madrid-stjerne på vei bort skal være Karim Benzema. Spanske medier melder at spissen er lei livet i storklubben og ifølge The Guardian er Arsenal igjen en aktuell destinasjon for franskmannen.

Arsenal kobles også til den tyrkiske kantspilleren Gökhan Töre, ifølge The Guardian. Han spiller til daglig i Besiktas.

Mange har kanskje glemt at Valencia-profilen Shkodran Mustafi en gang i tiden spilte for engelske Everton. Der ble han aldri noen suksess, men nå kobler The Guardian ham til Manchester United. Bayern München skal også være svært interessert i den ettertraktede forsvarsspilleren.

Newcastle-helt Mike Quinn tror Steve McClaren kun har tre kamper på seg til å redde jobben som manager hos Tyneside-klubben, ifølge lokalavisen Newcastle Chronicle. Klubben har åpnet sesongen katastrofalt.

Både Nigel Pearson og Stabæk-sjef Bob Bradley kobles med den ledige jobben i Sunderland. Sunderland Echo melder at Pearson ikke er blant favorittene til jobben, mens The Telegraph tror han er det. Tabloiden Daily Star står bak ryktene om at Stabæk-sjefen er aktuell.

Spanske Valencia er blant klubbene som nå ønsker å hente keeperen Victor Valdes tilbake til Spania, ifølge Daily Star. Veteranen er for tiden frosset ut i nåværende klubb, Manchester United.

Vi avslutter med at sluggeren Victor Wanyama trolig får tilbud om en ny femårskontrakt med Southampton, ifølge Daily Mirror.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.