*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

KOBLES TIL LIVERPOOL: Keeperkjempe Marc Andre ter Stegen. Foto: Joe Klamar (Afp / NTB scanpix)

Keeperkjempe kobles med Jürgen Klopps Liverpool.

Det verserer fortsatt rykter rundt framtiden til Chelseas José Mourinho om dagen og siste nytt er at Monaco angivelig skal ha gjort et forsøk på å kjøpe manageren fri fra kontrakten med londonklubben. Monaco skal ha vært villig til å betale 35 millioner pund, skriver Daily Mail.

Arsenal ønsker å rydde i stallen etter sesongslutt og kvitte seg med noen veteraner. Ifølge London Evening Standard kommer ikke Tomas Rosicky, Mathieu Flamini eller Mikel Arteta til å få tilbud om ny kontrakt.

En tidligere Arsenal-helt, som nå er en viktig brikke i trenerteamet til Manchester City, Patrick Vieira, skal være aktuell som hovedtrener i MLS-klubben New York City. Det melder tabloiden Daily Star.

Leicester har imponert mange i innlendingen av Premier League-sesongen, men klubben hviler ikke på laurbærene av den grunn. Nå skal Leicester ha et håp om å signere spissen Arkadiusz Milik fra Ajax når overgangsvinduet åpner i januar. Det hevder The Mirror.

Kevin Mirallas sliter med spilletid i Everton og nå skal den blå klubben fra Liverpool åpne for på å selge belgieren, skriver Liverpool Echo.

En annen som kan bli tilgjengelig i januarvinduet er Tottenhams Andros Townsend. Han skal ha en konflikt med en av trenerne i londonklubben og kan derfor komme til å søke ny arbeidsgiver, ifølge The Sun.

Emmanuel Adebayor blir koblet med en overgang til Watford, men det er ikke stjernespiss Tom Deeney fornøyd med. I en litt spøkefull tone skal Denney ha sagt at Adebayor kan dra et annet sted, melder Talksport.

Newcastle ønsker å hente Crystal Palace-keeper James Speroni, men londonklubben vil helst beholde 36-åringen, melder South London Press.

Liverpool har hatt unggutten Jonathan De Bie på prøvespill den siste tiden. De Bie er en 15 år gammel belgisk keeper, ifølge Voetbalkrant.

Spanske Sport skriver for øvrig at Liverpool-manager Jürgen Klopp følger nøye med på situasjonen til Marc Andre ter Stegen i Barcelona.

Barcelona-spilleren Sergi Samper blir koblet med både Arsenal og Manchester United, men skal den unge midtbanemannen få en overgang, må han selv be om å bli solgt, melder Catalunya Radio.

Til slutt tar vi med at mye omtalte Ezequiel Lavezzi, som har blitt koblet med flere klubber i England, er på vei til Juventus. Det er anerkjente Gianluca Di Marzio som melde rom samtaler for PSG-spilleren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.