*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

KOBLES TIL PREMIER LEAGUE: Mauro icardi skal stå på ønskelisten til Arsenal. Foto: Luca Bruno (Ap / NTB scanpix)

Stjernespiss kobles til Premier League.

Arsenal skal være ute etter den ettertraktede spissen Mauro Icardi som til daglig spiller for Inter i Serie A. Ifølge Tuttosport skal londonklubben ha forsøkt et bud på 32 millioner pund i sommer, men fått avslag. Samme avis hevder å vite at Arsenal vil prøve et nytt bud i januarvinduet.

Arsenal, Tottenham og Liverpool skal alle ha følere ute etter spissen Alexandre Pato, som skal være tilgjengelig i vinter. 26-åringen spiller til daglig for Corinthians i Brasil, men ønsker en retur til Europa. Det skriver London Evening Standard. Pato ble tidligere i høst meldt på det nærmeste klar for Liverpool, men ryktene ble raskt tilbakevist.

PSG ønsker Cristiano Ronaldo og skal være villig til å gi stjernen en lønn på 250.000 pund i uken, etter skatt. Ifølge Daily Mirror kan dette være nok til å overtale portugiseren til å forlate Real Madrid.

Aston Villas Jack Grealish har fått beskjed om å trene med klubbens U21-lag. Stortalentet skal ifølge Telegraph har reist rett på nattklubb etter tapet for Everton nylig og blir nå straffet av Villa.

Newcastle-manager Steve McClaren har ikke fått noen pangstart i klubben, men ifølge lokalavisen Newcastle Chronicle er det ventet at manageren vil få både tid og penger til å rette på situasjonen.

Newcastle-spiller Gaël Bigirimana er på jakt etter en ny klubb. Han har ikke spilt for Newcastle siden august 2013 og kobles nå med et lån til League One-klubben Coventry, melder Coventry Telegraph.

Manchester United ønsker Saido Mane fra Southampton, men sistnevnte klubb ønsker ikke å selge profilen, melder Daily Mail. Et eventuelt salg av 23-åringen vil først være aktuelt etter sesongslutt.

Tidligere England-sjef Sven-Göran Eriksson, som nå jobber i Kina, sier ifølge The Sun at han gjerne vil hente Manchester Uniteds Wayne Rooney til landet. Eriksson er hovedtrener for klubben Shanghai SIPG.

Tidligere Arsenal-talent Arinse Uade er på prøvespill i Norwich og spilte nylig for klubbens U21-lag, melder Norwich Evening News.

Sunderlands Liam Bridcutt kobles til tre klubber i The Championship. Ifølge Sunderland Echo er det Leeds, Reading og Cardiff.

Robin van Persie har blitt koblet med en overgang til Chelsea, men spissen selv sier han er fornøyd i Fenerbahçe, skriver Turkish Football.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.