*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

KOBLES BORT: Superstjernen Lionel Messi. Foto: Lluis Gene (Afp / NTB scanpix)

Nye rykter rundt Lionel Messi.

En ny dag med nye rykter og takket være Daily Mirror er det naturlig å starte rykterunden i Manchester. Byens lyseblå kamphaner kobles som vanlig med både gull og grønne skoger, og spekulasjonene rundt at Josep Guardiola skal overta som manager i klubben neste sommer lever i beste velgående. Guardiola står uten kontrakt etter denne sesongen.

Det at City nylig solgte en del av klubben for rundt 265 millioner pund skal ifølge The Mirror øke sjansene for at Barcelonas Lionel Messi snart også dukker opp på Etihad. Messi og Pep Guardiola har som kjent jobbet sammen tidligere og duoen må sies å ha oppnådd suksess i lag.

En annen grunn til at Messi kan komme til å forlate Barcelona neste sommer, finner vi hos Daily Mail. Tabloiden skriver at katalanerne sliter med økonomien og at den må kjempe med nebb og klør for å kunne beholde nevnte Messi og en annen superstjerne, brasssen Neymar.

Vi flytter oss over til den røde delen av Manchester der Louis van Gaals lag stadig blir satt i forbindelse med nye spillere. Manchester United skal blant annet være én av flere klubber som følger situasjonen til Pierre-Emerick Aubameyang i Borussia Dortmund, melder Daily Mirror. Andre klubber som følger spissen er Barcelona, Arsenal og Chelsea.

United har også blitt koblet med veteran Arjen Robben den siste tiden, men Robben selv sier han trives i Bayern München, skriver Manchester Evening News.

Liverpool har blitt koblet med en ny keeper i hele høst, men nå skal den røde klubben ha åpnet forhandlinger med Simon Mignolet om en ny kontrakt. Belgieren har spilt god mellom stengene den siste tiden.

Alberto Moreno kan imidlertid være på vei bort fra Liverpool. Spillerens agent sier at backen ikke ville takket nei om Real Madrid kom på banen med et bud i januar, ifølge Radio 4g og Daily Star.

Klikk på bildet for å forstørre.

KAN KJØPE: Jürgen Klopp. Foto: Jon Super (Ap / NTB scanpix)

Liverpool-manager Jürgen Klopp skal for øvrig ha fått grønt lys av Borussia Dortmund til å hente spillere fra sin tidligere klubb. Det melder lokalavisen Liverpool Echo.

Diego Costa skal være på vei tilbake til spansk fotball, hevder Metro. Gamleklubben Atletico Madrid skal stå klar til å aktivere en angivelig utkjøpsklausul på 28 millioner pund i sluggerens Chelsea-kontrakt.

Yoan Gouffran sliter med spilletid i Newcastle og nå står franske Lille klar til å hente den tidligere Manchester United-spilleren hjem til Frankrike. Det rapporterer lokalavisen Newcastle Chronicle.

Newcastle-manager Steve McClaren ønsker å hente Schalkes Joel Matip til balløya. Spillerens kontrakt går ut etter sesongen, noe som betyr at den tyske klubben kan bli overtalt til et salg i januar, ifølge Bild.

Arsenal blir koblet med Manchester City-spilleren Jesus Navas. Manager Arsène Wenger ønsker en back up for Alexis Sanchez, melder TMW.

Skal vi tro HTC Sport skal den samme Wenger også være interessert i Crystal Palaces James McArthur i januarvinduet. Daily Mirror på sin side hevder at Arsenal vil hente Henri Saivet fra franske Bordeaux i vinter. Den offensive spilleren er verdsatt til rundt 3,5 millioner pund.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.