*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

TIL CHELSEA? John Stones kobles igjen med Chelsea. Foto: Andrew Boyers (Reuters / NTB scanpix)

Chelsea trapper opp jakten på stopperstjerne.

Mye handler om kriserammede Chelsea om dagen i de engelske avisene. Mye kan skje i Stamford Bridge-klubben de neste ukene.

Ryktene om at manager José Mourinho kan få fyken blir ikke borte med det første og ifølge Telegraph så er Chelsea klar til å betale manager José Mourinho ti millioner pund for at han skal ta sin frakk og gå.

Daily Mail på sin side melder at Chelseas styre vil avholde te krisemøte onsdag og at Mourinhos framtid da vil stå høyt på agendaen.

Tidligere Chelsea-helt Frank Lampard uttaler imidlertid til Sky Sports at det å sprake Mourinho ikke er løsningen for den blå klubben.

Samtidig som spekulasjonene rundt Mourinhos framtid herjer de kulørte avisene, kobles klubben også til nye spillere. Bautaen John Stones i Everton blir stadig satt i forbindelse med Chelsea og ifølge Daily Express vil klubben legge inn et bud på 40 millioner pund i januar.

Everton-manager Roberto Martinez sier på sin side til The Mirror at Stones har fått klar beskjed om at han må bli værende i januar.

Vi flytter oss til ligaleder Leicester og sensasjonen Riyad Mahrez. Spilleren bli nå koblet med både Arsenal og Tottenham, men sier ifølge radiokanalen RMC at han blir i Leicester ut denne sesongen.

Southampton ønsker Andros Townsend fra Tottenham. Den raske vingen spilte nylig for Spurs' U21-lag og er langt unna en plass i førsteelleveren, melder londonavisen The Sun.

Aston Villa skal være villig til å selge veteran Gabriel Agbonlahor. 29-åringen skal ha kommet på kant med manager Remi Garde, skriver The Times.

Både Sunderland og Norwich er gira på å hente den franske spissen Sebastien Haller. Han spiller for Utrecht i Nederland, melder Sunderland Echo.

Stoke skal ha åpnet samtaler med Marko Arnautovic angående en ny kontrakt. Det samme gjelder for Erik Pieters, melder Stoke Sentinel.

Serbiske Marko Grujic har blitt heftig koblet med Liverpool den siste tiden, men mannen som også er ønsket av Inter og Stuttgart, er fortsatt ikke enig med Anfield-klubben om en overgang, ifølge Daily Mail.

Newcastle ønsker å kvitte seg med floppen Remy Cabella i januar, skriver Newcastle Chronicle. Samme avis hevder også at klubben er ute etter Michy Batshuayi fra Marseille. Sistnevnte er verdsatt til rundt 21 millioner pund, skriver avisen.

Det var onsdagens rykter. Måtte kraften være med deg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag