RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter


PÅ VEI VEI: Antonio Conte skal ha åpnet for å selge spissen Michy Batshuayi i vinter, om spissen selv ønsker seg bort.
PÅ VEI VEI: Antonio Conte skal ha åpnet for å selge spissen Michy Batshuayi i vinter, om spissen selv ønsker seg bort. Foto: Bpi/rex/shutterstock (Shutterstock / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Chelsea-profiler skal ha fått beskjed om at de kan dra.

En ny dag betyr nye rykter om Liverpools Philippe Coutinho. The Guardian skriver at den røde Premier League-klubben kommer til å kreve minst 130 millioner pund for å selge stjernen til Barcelona. Rykter fra Spania vil ha det til at Coutinho skal ha spilt sin siste kamp for Liverpool, men enn så lenge er dette kun spekulasjoner og ikke bekreftet.

Vi følger overgangsvinduet live her

Det har tidligere vært snakk om at Liverpool vil prøve å få til en avtale som gjør at Naby Keita kan komme til klubben allerede i januar, men ifølge tyske Bild tyder det meste på at midtbanemannen ikke flytter til Merseyside før til sommeren, som var planen i utgangspunktet.

Chelsea har ikke gitt opp håpet om å sikre seg Juventus-spilleren Alex Sandro og den blå klubben kan gjøre et framstøt allerede nå i januar og vurderer å legge inn et bud på 50 millioner pund, skriver Mirror.

Chelsea har også blitt koblet med en overgang for Juventus-forsvarer Giorgio Chiellini, men manager Antonio Conte har uttalt at denne interessen ikke er fullt så het, som det enkelte hevder, ifølge Daily Mail.

Litt mer Chelsea. Conte skal også ha åpnet for at både David Luiz og Michy Batshuayi kan forlate londonklubben nå i vinter, om de ønsker det selv, skriver Telegraph.

Arsenal-manager Arsène Wenger skal ha åpnet for å selge Alexis Sanchez denne måneden, ifølge The Mirror. Chileneren står som kjent uten kontrakt etter sesongen.

West Ham skal være interessert i å sikre seg Stoke-spilleren Joe Allen, ifølge Sky Sports.

Agenten til Manchester United-backen Matteo Darmian skal ha bekreftet at flere italienske klubber er ute etter å sikre seg klienten hans. Agenten hevder imidlertid videre at Darmian per nå ikke er til salgs, ifølge Manchester Evening News.

Everton har ikke gitt opp å få tyrkiske Cenk Tosun til klubben og skal vi tro The Guardian vil den blå Liverpool-klubben holde nye møter med Besiktas og president Fikret Orman onsdag,

Både Jack Colback og Jamie Sterry skal ha fått beskjed av Newcastle-sjef Rafael Benitez om at de kan forlate klubben nå i vintervinduet, skriver Mirror.

Arsenal-spissen Stephen Mavididi skal være nær en overgang på lån til Charlton, melder ESPN.

Manchester United-manager José Mourinho har den siste tiden skapt overskrifter med sine uttalelser om klubbens overgangspolitikk. Nå rapporterer Daily Mail at ledelsen i klubben ikke skal være spesielt fornøyd med portugiserens utspill.

Polske Grzegorz Krychowiak har ikke slått helt til for West Bromwich Albion og nå kan midtbanespilleren forlate klubben til fordel for Getafe i Spania, melder Talksport.

Serbiske Sergej Milinkovic-Savic har blitt koblet til flere klubber i Premier League det siste halve året, men sier selv at han ikke tenker på å forlate Lazio med det første, ifølge Metro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere