RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter


BLIR IKKE ENIGE: Manchestr City ønsker å gi Raheem Sterling en ny kontrakt, men partene sliter med å blie enige om en avtale.
BLIR IKKE ENIGE: Manchestr City ønsker å gi Raheem Sterling en ny kontrakt, men partene sliter med å blie enige om en avtale. Foto: Michael Zemanek/bpi/rex/shutterstock (Shutterstock / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Manchester City sliter med å komme til enighet med Raheem Sterling om en ny avtale.

Manchester United har tidligere blitt koblet med Tottenham-backen Danny Rose, men ifølge The Telegraph skal Old Trafford-klubben nå ha valgt å legge en mulig overgang på is. Rose skal være verdsatt til rundt 50 millioner pund, skriver samme avis.

Chelsea skal være villig til å legge rundt 30 millioner pund på bordet for å sikre seg Jack Grealish fra Aston Villa. De blå skal også være villige til å låne 22-åringen tilbake til Birmingham-klubben. Grealish skal nemlig være ivrig etter å bli i Villa én sesong til, melder Teamtalk.

Spørsmålet om hvem som blir Chelseas manager neste sesong er fortsatt oppe i luften og igjen kobles Maurizio Sarri med klubben. Ifølge London Evening Standard er italieneren den mannen Chelsea helst ønsker at skal erstatte Antonio Conte i jobben som manager.

Manchester City jobber med å gi Raheem Sterling en ny kontrakt, men enn så lenge sliter partene med å komme til enighet, skriver Sky Sports.

Frank Lampard har tatt over som manager i Derby og ønsker å hente folk fra gamleklubben Chelsea. 20 år gamle Jay Dasilva skal stå høyt på ønskelisten til den tidligere midtbanespilleren, melder The Mirror.

Liverpool vurderer keepersituasjonen i klubben på nytt, etter at Roma skal ha gjort det klart at de ikke vil selge Alisson Becker i sommer, skriver lokalavisen Liverpool Echo.

Nyopprykkede Fulham håper å sikre seg stopperen Tomas Kalas og brasilianske Lucas Piazon fra Chelsea i sommer, ifølge The Star.

Den unge midtbanespilleren Yacine Adli har vært nær en overgang til Arsenal, men nå skriver RMC i Frankrike at 17-åringen er i ferd med å underskrive en ny kontrakt med PSG.

Manchester United skal ikke være villig til å møte Juventus' krav på 60 millioner euro for backen Alex Sandro, melder Daily Record.

Sevilla-spilleren Steven Nzonzi kobles igjen med Arsenal og midtbanespilleren skal ha uttalt at han ønsker å spille for et «storlag», ifølge The Sun.

Burnley skal ha lagt inn et bud på totalt 25 millioner pund for WBA-stopperen Craig Dawson og spissen Jay Rodriguez, skriver The Mirror.

Nice-profilen Jean-Michael Seri ønsker å flytte på seg i sommer og Premier League er ønsket destinasjon. Både Arsenal og Chelsea kjemper om signaturen til 26-åringen, ifølge L'Equipe.

Everton skal være interessert i å signere backen Marvin Plattenhardt fra tyske Hertha Berlin, hevder Sky Sports.

Manchester United-keeper David De Gea kobles igjen med Real Madrid. Burvokteren skal nemlig ha et meget godt forhold til klubbens kommende trener, Julen Lopetegui, ifølge Daily Mail.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere