RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter


IKKE TIL LIVERPOOL. Skal vi tro Liverpool Echo så har ikke den røde klubben planer om å hente Paulo Dybala fra Juventus.
IKKE TIL LIVERPOOL. Skal vi tro Liverpool Echo så har ikke den røde klubben planer om å hente Paulo Dybala fra Juventus. Foto: Fototricarico / Ipa (Pa Photos / NTb scanpix)
Avfeier ryktene om Liverpools stjerneplaner.

Husk at du kan følge overgangsvinduet hele dagen fra klokken 8 til 23 i Nettavisens livestudio.

Cristiano Ronaldo har dratt til Juventus og dermed er spekulasjonene i gang om hvem som skal erstatte portugiseren på Santiago Bernabeu. Ifølge bookmakerne er det Chelseas Eden Hazard som er favoritt. Belgieren har tidligere i sommer uttalt at han kommer til å forlate Chelsea, om han ikke ser klubbens ambisjoner på overgangsmarkedet, skiver Football London.

Kjøpet av Ronaldo kan føre til at Juventus også må selge et par spillere og 25 år gamle Stefan Sturaro skal etter sigende være ønsket av både Newcastle og Wolverhampton, melder Birmingham Mail.

Liverpool skal være villig til å legge 80 millioner pund på bordet for Juventus' Paulo Dybala, melder TyC Sports. James Pearce i Liverpool Echo hevder på sin side at de røde ikke er interessert i argentineren.

Liverpool skal ha åpnet forhandlinger med Stoke og en overgang for Xherdan Shaqiri skal være på trappene. Liverpool må trolig ut med rundt 13 millioner pund for sveitseren, ifølge The Telegraph.

Både Tottenham og Roma skal være meget interessert i å sikre seg Bourdeaux-spilleren Malcom i sommer, ifølge France Football.

Everton planlegger et framstøt mot Barcelona-stopper Yerry Mina og skal være villig til å by 21 millioner pund for colombianeren, skriver Goal.

Napoli-boss Carlo Ancelotti skal ha Chelsea-spilleren David Luiz på ønskelisten før neste sesong, hevder The Mirror.

Southampton er nær ved å sluttføre en avtale for danske Jannick Vestergaard fra Borussia Mönchengladbach. Dansken skal ha bestått legesjekken og kommer til å koste rundt 18 millioner pund, melder Sky Sports.

Leicester ønsker å tilby England-helten Harry Maguire en ny kontrakt, og gjøre ham til klubbens best betalte spiller, ifølge Leicester Mercury.

Fulham kan ha vunnet kampen mot Chelsea og Arsenal i jakten på Nice-profilen Jean Michael Seri, skriver The Sun. Gianluca Di Marzio hevdet også tirsdag at Seri til Fulham var en såkalt «done deal».

Newcastle er svært nær ved å fullføre en overgang for Kenedy fra Chelsea. Det er snakk om et lån, skriver Sky Sports.

West Ham skal ha kommet med et bud på Newcastle-kaptein Jamaal Lascelles, men Tyneside-klubben skal ha avslått budet. Manager Rafael Benitez sier han ikke ønsker å selge spilleren, melder Newcastle Chronicle.

Franske Lille skal ha et håp om å hente Everton-keeper Maarten Stekelenburg i løpet av sommervinduet, skriver France Football.

Gelson Martins skal være svært nær en overgang til Atletico Madrid. Portugiseren har tidligere blitt koblet med klubber som Arsenal og Liverpool i Premier League, melder Record i Portugal.

David Ospina er én som kan komme til å forsvinne fra Arsenal. Boca Juniors skal være på banen med et bud på rundt 6 millioner pund for keeperen, ifølge Mirror.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere