RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

STRESSER IKKE: David De Gea og Manchester United sliter angivelig med å komme til enighet om en ny avtale, men Premier League-klubben tar det hele med ro.
STRESSER IKKE: David De Gea og Manchester United sliter angivelig med å komme til enighet om en ny avtale, men Premier League-klubben tar det hele med ro. Foto: Glyn Kirk (AFP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Manchester United lar seg ikke stresse av ryktene rundt superstjernen.

Ikke en dag går uten at det skrives om José Mourinho og Manchester United i balløyas mange kulørte blekker. Ifølge The Sun skal Mourinho nå i møte med direktør Ed Woodward og de to skal angivelig snakke ut om tingenes tilstand, før klubben har styremøte torsdag.

Det har vært rykter rundt at United-keeper David De Gea ikke ønsker å forlenge med klubben, men skal vi tro ESPN så skal storklubben ta det hele med stoisk ro. Partene skal ha vært i samtaler rundt en ny avtale siden august, uten å komme til enighet, men United lar seg ikke stresse.

Chelsea følger nøye med på hva tidligere manager Antonio Conte foretar seg om dagen. Italieneren fikk sparken i londonklubben i sommer, men partene skal fortsatt ikke være enige om kompensasjon for dette, og siden Conte nå kobles med klubber som Manchester United og Bayern München, kan dette ifølge Telegraph påvirke vilkårene i sluttpakken fra londonklubben.

Thierry Henry kobles for tiden med alle ledige jobber på markedet. Tirsdag ble han nevnt i forbindelse med jobben i Aston Villa og nå melder The Sun at franskmannen kan overta etter Leonardo Jardim i gamleklubben Monaco.

The Times melder også om Monacos interesse for Henry, og legger til at dette kan forbedre sjansene for at John Terry blir ny manager i Aston Villa.

Når det gjelder Terry i den rollen, hevder The Mirror at den tidligere stopperen, som nylig la opp, skal ha bred støtte blant spillerne i Birmingham-klubben.

Manchester City kobles med en retur for vidundergutten Jadon Sancho, som sist sommer gikk fra nettopp City til Borussia Dortmund i Tyskland. Ifølge Manchester Evening News skal City nå ligge best an i kampen om å hente 18-åringen tilbake til balløya, selv om de lyseblå får konkurranse fra flere andre toppklubber i Premier League.

Tottenham har sett seg ut Lyons gullgutt Tanguy Ndombele og kan gjøre et framstøt mot 21-åringen allerede i januar, skriver Mirror.

Liverpools Alberto Moreno er én av flere venstrebacker som kan bli aktuelle for Barcelona i vintervinduet, hevder Mundo Deportivo.

Manchester United skal være interessert i Fiorentina-stopper Nikola Milenkovic og manager José Mourinho skal ha planer om å personlig reise for å speide på 20-åringen under landslagspausen, melder Talksport.

Stoke-keeper Jack Butland ønsker seg angivelig tilbake til en Premier League-klubb og burvokteren skal ha avsluttet samarbeidet med agenten han har hatt i mange år, i håp om at et agentbytte kan sikre ham en overgang, skriver Telegraph.

Manchester City planlegger samtaler med tyske Leroy Sané om en ny kontrakt, til tros for at 22-åringen har vært litt ut og inn av laget denne sesongen, ifølge The Sun.

Inter-spissen Mauro Icardi er nok en våt drøm for mange Premier League-klubber, og ifølge spillerens agent har han enn så lenge ikke startet samtaler med Milano-klubben om en ny avtale. Ifølge agenten skal Icardi per nå ha en utkjøpsklausul på rundt 96 millioner pund, skriver Goal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere