*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images

Kan dette bli Chelseas nye stjerne?

11.07.12 09:49

Roberto Di Matteo og Chelsea har allerede forsterket laget med Marko Marin fra Werder Bremen, og Eden Hazard fra Lille denne sommeren. Men det ser ikke ut som om Di Matteo har gjort seg ferdig på overgangsmarkedet helt ennå. Chelsea skal nemlig i disse dager forhandle med brasilianske Inter om stortalentet Oscar, eller Oscar dos Santos Emboaba Júnior, som er hans fulle navn. Det ventes at London-klubben må ut med 25 millioner pund for 20-åringen som også jaktes av Tottenham.
(The Guardian)

Tottenham er også på keeperjakt. Brad Friedel storspilte forrige sesong for Spurs, men klokka er ikke med amerikaneren som fylte 41 år i mai. Derfor ser Andre Villas-Boas etter en erstatter, noe som kan se ut til å bli franske Hugo Lloris. Lyon ønsker å få 15 millioner pund for den franske landslagskeeperen. Spurs skal foreløpig ha lagt inn et bud på 12 millioner.
(The Times)

Liverpool er forberedt på å tape 20 millioner pund på Andy Carroll ettersom de skal være villig til å selge spissen for 15 millioner. Carroll ble kjøpt fra Newcastle for rekordhøye 35 millioner pund, men nå kan Carrolls tid på Anfield være over. West Ham og AC Milan skal være interessert i spissen, men foreløpig kun på lån.
(The Independent)

KONKURRANSE: Vinn billetter til OL i London

Manchester City-spiller Yaya Toure er nok en populær mann i den blå enden av Manchester om dagen etter at han skal ha sagt nei til å returnere til Barcelona. City kan derimot risikere å miste sin stjernespiller David Silva, ettersom Real Madrid nekter å gi opp kampen om spanjolens signatur.
(Daily Star)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Mike Egerton/SCANPIX

Barcelona fikk muligens nei fra Yaya Toure, men den spanske giganten vurderer også å hente Newcastle Yohan Cabaye.
(The Sun)

Arsenal og Chelsea skal være på jakt etter Fiorentinas Stefan Jovetic. Den italienske Serie A-klubben har derfor svart med å sette en prislapp på 20 millioner pund på 22-åringen fra Montenegro, i håp om å skremme bort de engelske klubbene.
(Metro)

Rafael van der Vaart kan komme til å returnere til sin tidligere klubb, Hamburg, etter at Tottenham-manager Andre Villas-Boas er forberedt på å selge nederlenderen.
(London Evening Standard)

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Reuters/Scanpix

Klubbløse Hugo Rodallega skal være svært nær med å signere for Fulham. Den tidligere Wigan-spissen skal også være på Evertons ønskeliste.
(Daily Mirror)

Newcastle jakter Vurnon Anita fra nederlandske Ajax. 23-åringen har fått beskjed om at han kan forlate klubben, om Newcastle tilbyr cirka 70 millioner kroner for den defensive midtbanespilleren. «The Magpies» skal derimot kun være villig til å tilby 50 millioner.
(Newcastle Chronicle/Daily Star)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.