*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Chelsea taper kampen om «hulken».

08.08.12 12:03

Det er på tide å sladre litt, rett og slett. Her er dagens Premier League-snadder.

Arsenal er klubben som til stadighet mister spillere, men i onsdagsryktene ryktes det at flere nye fjes er på vei inn dørene på Emirates Stadium. Celtics sørkoreanske midtbanespiller, Ki Sung-Yeung, er en av spillerne som har imponert speiderne fra Arsenal. Det samme har senegaleseren Cheikhou Kouyate, som kan være på vei fra Anderlecht.

I tillegg planlegges det å låne Nuri Sahin fra Real Madrid, men denne planen skal også Liverpool, Tottenham og Manchester United ha.

Sistnevnte, United, er i ferd med å vinke farvel til Dimitar Berbatov, og 31-åringen ryktes nå å være på vei til Zenit St. Petersburg.

Den russiske klubben er også på jakt etter Portos brasilianske spiss, Hulk, og har lagt inn et bud som inkluderer 40 millioner pund (370 millioner kroner) og Bruno Alves. Det er dårlig nytt for Chelsea, som også er interessert i Hulk.

Roberto Di Matteo ønsker seg i tillegg Marseilles unge midtbanespiller, Cesar Azpilicueta, og vil bruke Gael Kakuta som lokkemiddel.

Wigans Victor Moses er en annen spiller som kobles til Chelsea, men London-klubben må øke budet på 10 millioner pund (90 millioner kroner) dersom Roberto Martinez skal gi slipp på 21-åringen.

Landhockeyspiller James Tindall, som spiller for Storbritannia under OL, hevder for øvrig at atmosfæren på den olympiske landhockeystadion er bedre enn på Stamford Bridge, der han har sesongbilletter.

Real Madrid har økt sitt bud på Tottenhams Luka Modric til 30 millioner pund (280 millioner kroner), men Spurs nekter å la midtbanespilleren gå for mindre enn 40 millioner pund (370 millioner kroner).

Liverpool har jaktet på Juan Manuel Vargas hele sommeren, men må trolig gi opp. 28-åringen sier nemlig at han stortrives i sin nåværende klubb, Fiorentina.

Samtidig mister Anfield-gjengen trolig Craig Bellamy, som ønsker å bytte klubb til Cardiff for å bo nærmere familien sin. Brendan Rodgers utelukker ikke at han tillater dette.

Nigel Reo-Coker, som nylig forlot Bolton, har sagt nei til Fulham og kan ende opp i Italia. Flere Serie A-klubber skal være interessert i 28-åringen.

Championship-klubbene Leeds, Burnley og Millwall jakter alle på Sheffield United-kaptein Nick Montgomery, som har en prislapp på 500.000 pund (4,6 millioner kroner).

Newcastles Sammy Ameobi mister trolig sesongstarten som følge av en hamstringskade.

Det engelske fotballforbundet forbereder seg på en ny sesong, og er på turné rundt til klubbene for å minne spillerne på ansvaret de har på Twitter, og i forhold til antidoping og gambling.

Kilder: Evening Chronicle, The Sun, Daily Telegraph, Daily Star, Daily Mirror, Daily Mail, Liverpool Echo, Talksport, Metro, The Times.

Annonsebilag