*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty / All Over Press

Ryktene flommer over like før seriestart i England.

15.08.12 15:26

På lørdag braker det løs med en ny sesong i Premier League og det er mange lag som vil bruke de siste dagene før seriestart til å styrke laget.

Tabloidavisen the Sun skriver i dag at Arsenal skal ha gitt Robin van Persie tillatelse til å gå til United for 22 millioner pund. Evening Standard hevder imidlertid at Arsenal fremdeles krever 25 millioner pund for angrepsspilleren.

Barcelonas visepresident Josep Maria Bartomeu skal ha vært i London på tirsdag for å prøve å få sikret en overgang for Alex Song. Prislappen for 24-åringen skal være på rundt 15 millioner pund.

Blackburn skal ha forhørt seg med Arsenal om tilgjengeligheten til spissen Marouane Chamakh, for et låneopphold på seks måneder, skriver Lancashire Telegraph.

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson skal ha overlistet byrival Manchester City i kampen om signaturen til den chilenske spissen Angelo Henriquez (18), melder Daily Mirror.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Martin Bernetti (Afp)

Daily Star melder om at Real Madrid har lagt inn et bud på 25 millioner pund for midtbanestjernen Luka Modric. De skal samtidig ha gitt beskjed om at de ikke vil komme tilbake med et høyere bud hva Tottenham avviser tilbudet.

En av de som følger en mulig overgang for Modric tett er Kroatias landslagstrener Igor Stimac. Han skal ifølge Evening Standard være irritert på Tottenham for at spilleren hans ikke allerede er klar for spansk fotball. Stimaz ønsker å bruke Modric i privatlandskampen mot Sveits, men nå er han bekymret for manglende kamptrening for sin juvel.

Real Madrid skal for øvrig ha kontaktet Fulham for å ha Moussa Dembele som en reserveløsning, hvis en overgang for Modric strander. The Guardian melder at hans agent skal ha blitt kontaktet av La Liga-giganten.

Les også:- Real Madrid har tatt kontakt.

Bolton News skriver i dag at Bolton-spiss David Ngog (23) skal være høyt opp på ønskelisten til Fulham.

Chelsea og Manchester City skal ha fått nytt håp om å signere Hulk. Grunnen skal ifølge Talk Sport være at spilleren har innrømmet at han er klar for å forlate den portugisiske klubben.

Manchester City vil få flere engelskmenn inn i stallen sin etter at de sikret seg Jack Rodwell. De regjerende seriemesterne skal ifølge Daily Mail ha både Scott Sinclai, Jack Butland og Nathan Redmond på ønskelisten.

(Artikkelen fortsetter under videoreportasjen).

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1gbsoag6j7m3p161zrvmwnoioq', '', '', 480, 470, 'perf1gbsoag6j7m3p161zrvmwnoioq', 'eplayer14');

Lyon-direktør Jean-Michel Aulas forteller at han har avist et bud fra Spurs på den 25 år gamle målvakten Hugo Lloris.

Liverpool skal ha sendt sin administrerende direktør, Ian Ayre, til Spania for å sikre klubben underskriften til Barcelonas Cristian Tello (21) og Real Madrids Nuri Sahin (23).

Everton skal ifølge The Times være villige til å bruke noe av pengene de fikk av Manchester City for salget av Jack Rodwell på å hente Kevin Mirallas (24) fra Olympiacos for seks millioner pund.

Manager David Moyes er også interessert i å hente Blackpools Matt Phillips til Everton og Goodison Park, melder Liverpool Echo.

Vi avslutter dagens ryktespalte med at Ståle Solbakken skal ha gitt tillatelse til at midtbanespilleren Nenad Milijas kan forlate Wolverhampton og finne seg et nytt lag.

PS. Nettavisen tilbyr nå videoreportasjer fra Premier League. Disse vil starte automatisk og med lyd, men kun i en kort periode, for å gjøre dere lesere oppmerksomme på denne nyheten. Legg merke til at dere kan se flere reportasjer i menyen nederst i videovinduet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.