Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Javier Hernandez erstatter Wayne Rooney hvis spissen blir solgt av Manchester United.

29.08.12 09:48

Ryktene rundt et mulig salg av Wayne Rooney begynte å svirre tirsdag. Manchester United skulle da ha 50 millioner pund for angrepsspilleren, men natt til onsdag kom Daily Mirror med nyheten om at spissen kan selges for 40 millioner pund. Forholdet mellom Rooney og Sir Alex Ferguson skal ha brutt fullstendig sammen og United-manageren føler han har nok offensive fibre i Robin van Persie, Danny Welbeck og Javier Hernandez. Sistnevnte skal være klar til å ta over ansvaret fra Rooney på topp hos de røde djevlene.

Dermed er alt duket for at vi skal få en veldig spennende avslutning på overgangsvinduet i England.

I Arsenal sliter de med å få forlenget avtalen med Theo Walcott, som kun har ett år igjen av kontrakten, skriver the Times. The Gunners kom med et nytt tilbud som kantspilleren avslo, dermed kan alt ligge til rette for at den engelske landslagsspilleren blir solgt til Manchester City for 15 millioner pund.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Foto: AFP PHOTO/SCANPIX/IAN KINGTON

De tidligere Chelsea-spillerne Didier Drogba og Nicolas Anelka kan begge bli solgt av Shanghai Shenhua, på grunn av økende uro blant aksjonærene i den kinesiske klubben, melder the Guardian.

To nåværende Chelsea-spillere kan også være på vei mot et klubbskifte, skriver Daily Mail. Den tyrkiske klubben Fenerbache skal være klare med et bud på åtte millioner pund for Michael Essien, samtidig som de har forhørt seg om Raul Meireles.

PS. Se flere Premier League-nyheter i videospilleren til høyre for denne artikkelen.

The Independent forteller at Newcastle bare vil godta bud på argentineren Fabricio Coloccini, den franske playmakeren Yohan Cabaye og ivorianeren Cheick Tiote, hvis tilbudet er for godt til å si nei. Hvem ville ikke det?

Vi forflytter oss til White Hart Lane der det er hektisk aktivitet for å få gjort de siste endringene i spillerstallen før vinduet stenger på fredag.

Spurs skal ifølge Daily Telegraph ha blitt advart mot at de trolig ikke klarer å hente den franske landslagspilleren Yann M'Vila, etter at de fikk et tilbud på 12 millioner pund avvist tidligere i sommer.

M'Vila er imidlertid ikke den eneste spilleren som André Villas-Boas jobber med å få på plass de nærmeste dagene. Tottenham-manageren vil også hente inn den portugisiske midtbanespilleren Joao Moutinho fra Porto og den 22 år gamle russiske angrepsspilleren Alan Dzagoev fra CSKA Moskva, melder Daily Mirror. Samtidig står Villas-Boas fremdeles i fare for å miste både Jermain Defoe og Rafael van der Vaart.

En klubb som vil hente 29 år gamle van der Vaart er Hamburg. Den tyske klubben håper at et bud på ni millioner pund skal være nok til å sende nederlenderen over den engelske kanal, melder Daily Mail.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Foto: Reuters/Scanpix

Dagens siste Spurs-rykte sier at Stoke-manager Tony Pulis håper på å få forlenget låneavtalen med Tottenham for Tom Huddlestone, skriver Stoke Sentinel.

Vi tar et elegant sprang opp til Old Trafford for å ta med at the Sun melder at Dimitar Berbatovs agent skal være i Firenze for å forhandle frem en avtale med Fiorentina.

Swansea skal være klar til å legge to millioner pund på bordet for Crewes Ashley Westwood, skriver Daily Mail.

På Villa Park ønsker Aston Villa-manager Paul Lambert å hente Southampton-spiss, og navnebror, Rickie Lambart, melder Daily Mirror. Villa-manageren håper også på å sikre seg Middelsbroughs venstreback Joe Bennett for 2,75 millioner pund.

Celtic har ifølge Daily Record forhåpninger om å kunne signere Moterwells Chris Humphre. Neil Lennon forventer å måtte betale rundt 200.000 pund for 24-åringen.

Både QPR og West Bromwich skal følge Rubin Kazans argentiner Cristian Ansaldi, skriver The Sun.

Onsdagens ryktespalte avsluttes med at Fulham skal ha sendt inn et bud på 6,5 millioner pund til Lyon for Befetimbi Gomis, forteller Daily Mail. 27-åringen skal også være ønsket av Newcastle.

PS. Se flere Premier League-nyheter i videospilleren til høyre for denne artikkelen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.