RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Manchester United i heftig flørt med Neymar?

Stortabloiden The Sun melder onsdag at Manchester United skal ha lagt inn et bud på brassetalentet Neymar på overgangsvinduets siste dag. Old Trafford-klubben skal ha vært villig til å legge rundt 38 millioner pund på bordet for spilleren, men Neymar selv ønsker å bli værende i Santos fram til VM på hjemmebane i 2014, skriver avisen. Ifølge Sky Sports skal imidlertid Santos ha gått ut å avkreftet historien The Sun bringer oss denne onsdagen. Så spørs det, da, hvem man velger å tro på?

Litt lenger vest skal Liverpool fortsatt være på jakt etter en spiss, og nå kan 37 år gamle Alessandro Del Piero være et alternativ for de røde. Manager Brendan Rodgers klarte som kjent ikke å få på plass en spiss før overgangsvinduet stengte, og må dermed prøve å få inn en spiller som står uten kontrakt. Sydney FC fra Australia skal også være ute etter italieneren.

Daily Mail skriver onsdag at Rodgers skal ha vært villig til å kvitte seg med både José Enrique, Stewart Downing og Jordan Henderson i kampen om amerikanske Clint Dempsey.

Arsenal ønsker å kvitte seg med Andrej Arsjavin og flere klubber skal ha fått tilbud om den falne russer gratis. Dinamo Moskva skal være favoritt til å sikre seg Arsenal-spilleren. Det russiske overgangsvinduet stenger torsdag.

Arsenal-formann Peter Hill-Wood uttalte for øvrig nylig at londonklubben ikke lenger er i stand til å konkurrere med de største klubbene om de beste spillerne.

I Tottenham gråter man over spilt melk. Londonklubben og Porto skal angivelig ha vært enige om en avtale for midtbanemann Joao Moutinho, men en tredje part som også har interesser i 25-åringen skal ha stoppet avtalen, melder troverdige The Guardian.

PS. Se flere Premier League-nyheter i videospilleren til høyre for denne artikkelen.

Newcastle ønsket å hente spennende Tom Ince i slutten av august, men budet på 4 millioner pund ble avslått av Blackpool. Det er ventet at Tyneside-klubben vil gjøre et nytt forsøk på hente den tidligere Liverpool-spilleren i januar.

Florent Malouda kan være på vei ut porten på Stamford Bridge. Lyon ønsker spilleren og har bedt Chelsea om å komme med et prisanslag for den 32 år gamle vingen.

Til slutt tar vi også med at Sunderlands Connor Wickham, som lenge har blitt omtalt som et stort talent, trolig blir lånt ut til Burnley denne høsten.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, The Guardian, Daily Mail, The Telegraph, The Australian, talkSPORT.

PS. Se flere Premier League-nyheter i videospilleren til høyre for denne artikkelen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere