Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty

Hevder United vurderer å selge Nani og Javier Hernandez for å kjøpe denne mannen.

03.10.12 09:57

Manchester Citys Patrick Vieira var til stede på Giuseppe Meazza for å ta en nærmere titt på Stevan Jovetic i kampen mellom Fiorentina og Inter søndag. Roberto Mancini har lenge hatt montenegrineren i kikkerten og kan gjøre en framstøt i januar til tross for at la Viola ønsker å bygge et lag rundt sin playmaker. Jovetics kontrakt går ut sommeren 2016, og han er verdsatt til rundt 25 millioner pund.
(Talksport)

Tottenhams håp om å hente Joao Moutinho i januar ser tynt ut etter at midtbanespilleren nylig uttalte at han har stor tro på prosjektet som er i gang i Porto og at han derfor ønsker å bli værende. Andre kilder hevder imidlertid at portugiseren er fristet av en overgang til Barcelona.
(Record/Talksport)

En annen spiller det verserer rykter rundt om dagen, er Ashley Cole. I et nytt intervju sier PSG-sjef Carlo Ancelotti at Chelsea-spilleren er verdens beste venstreback. Dette har selvsagt satt fart på ryktene om at Cole kan være på vei bort fra Chelsea.
(The Guardian)

Både Southampton og Reading er på utkikk etter en ny keeper og har vendt blikket mot Nottingham Forests Lee Camp. 28-åringen er imidlertid ikke interessert i et klubbytte og har i stedet gått i forhandlinger med Forest om en forlengelse av sin nåværende avtale med klubben.
(Daily Mirror)

Sir Alex Ferguson planlegger å ta Robert Lewandowski i nærmere øyesyn når Borussia Dortmund møter Manchester City i Champions League onsdag. Skotten vurderer å selge Nani og Javi Hernandez for å finansiere et eventuelt kjøp av polakken i sommer.
(Daily Telegraph)

Sergio Ramos skal ha havnet i unåde hos José Mourinho og fått beskjed om å forlate klubben. Chelsea skal være svært interessert i å sikre seg spanjolen og planlegger et bud på omtrent 50 millioner euro for 26-åringen.
(Sport.es)

Roy Keane er ønsket at tyrkiske Kasimpasa, men vil avvente sin beslutning etter at det ble klart at iren er en av kandidatene til den ledige jobben som Blackburn-manager.
(Daily Telegraph)

Franco Baldini skal ha blitt kontaktet av Tottenham angående rollen som teknisk direktør i klubben. Italieneren takket imidlertid nei og fortsetter i sin jobb i AS Roma.

Theo Walcott har ennå ikke skrevet under ny kontrakt med Arsenal, og ryktene om en overgang til Manchester City eller Chelsea verserer fremdeles. Nå har noen ivrige Arsenal-fans laget en egen sang til kantspilleren, der han blir bedt om å skrive under snarest.

HTML EMBED

Har du sjekket vår gratis-app?

Her er mer om Nettavisens Premier League-app, som er gratis og kan lastes ned ved å søke på «NA fotball» på appstore - eller:

Her finner du appen til Android-telefoner (Samsung, HTC etc)

Her finner du appen til iPhone (kan også brukes på iPad)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.