*Nettavisen* Sport.

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Ap/Scanpix

Daniel De Rossi kobles til en overgang til Premier League.

Manchester City blir stadig koblet til nye spillere, men ifølge Daily Mail er det Sergio Busquets som står øverst på Roberto Mancinis ønskeliste når januarshoppingen setter i gang. Italieneren håper å gjenforene Barcelonas midtbaneanker med Yaya Touré i City.
(Daily Mirror)

Også Daniele De Rossi har blitt koblet til Manchester City i lang tid. Nå vil Roberto Mancini legge inn et bud på 30 millioner pund i januar, for å hente sin landsmann fra Roma til Manchester. De Rossi skrev under på en ny femårsavtale med Roma i februar.
(The Sun)

Neymar fortsetter å levere varene i brasilianske Santos. Det virker nesten som en selvfølgelighet at neste stopp for brasilianeren blir Barcelona eller Real Madrid, men nå verserer ryktene om en overgang til Premier League. Grunnen til det er så enkel som at 20-åringen har fortalt at han ønsker å lære seg engelsk.
(Talksport)

Spekulasjonene rundt Nani har også skutt fart denne høsten etter at portugiseren har vært inn og ut av Manchester Uniteds lag. Nå ser AC Milan på muligheten for å sikre seg portugiseren for 12 millioner pund til sommeren.
(Metro)

Brendan Rodgers er ikke villig til å legge 20 millioner pund på bordet for Daniel Sturridge. Dersom Chelsea er interessert i slippe 23-åringen på et lån til å begynne med, er Liverpool-sjefen langt mer interessert.
(Daily Mirror)

Skulle Sturridge forsvinne i januar, kan Loic Remy bli den engelske landslagsspillerens erstatter på Stamford Bridge. Roberto Di Matteo følger nøye med på Marseille-spilleren og vurderer å gjøre et framstøt i januar dersom det åpner seg plass i stallen.
(London Evening Standard)

Raphael Varane fikk kjørt seg mot det norske U21-landslaget på Marienlyst tirsdag. Det hindrer ikke Manchester United i å vurdere å legge inn et bud på Real Madrid-stopperen. Varane sier imidlertid at han er tilfreds i Real Madrid og ønsker å bli værende der.
(TalkSport)

Heller ikke Atletio Madrids Adrian Lopez er fristet av en overgang til Premier League til tross for interesse fra Arsenal, Tottenham, Chelsea og Liverpool. Lopez vil gjerne bli værende i Spania.
(TalkSport)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.