RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Shaun Botterill / Getty / All Over Press
Sist oppdatert:
Arséne Wenger er klar til å handle.

Her er overgangsryktene vi fant onsdag:

David Beckham er ferdig i LA Galaxy, og ryktene om nye klubber er for lengst i gang. Det illustreres godt av BBC, som har en egen spalte med navnet «Beckham-sladder» i onsdagens ryktebørs.

For å nevne noen av ryktene: Det hevdes at Paris Saint Germain er ute etter engelskmannen, men det er bare tull, skal man tro klubben selv.

I tillegg skal West Ham være interessert, i tillegg til klubber i Kina og Australia.

Darren Bent er lenge blitt koblet bort fra Aston Villa. Nå går Villa-manager Paul Lambert ut og nekter for at han prøver å kvitte seg med den engelske spissen.

Middlesbrough ble tirsdag knyttet til Stewart Downing, som ikke har fått det til å stemme i Liverpool. Nå vil trolig en overgang drøye til sommeren, siden Liverpool er avhengige av å hente inn en erstattet før de slipper vingen.

Samtidig hevdes det at Liverpool er ute etter Sporting Lisboas Jeffren Suarez. 24-åringen skal ha fått beskjed om at han kan forlate klubben i januar.

Tottenham og André Villas-Boas skal ha fått tillatelse til å bruke 20 millioner pund når overgangsvinduet åpner i januar. Alan Dzagojev og Miralem Pjanic skal stå høyt oppe på Tottenham-managerens ønskeliste.

Caughtoffside er blant de mindre troverdige kildene når det kommer til overgangsnytt. Likevel er det spennende å se hva de disker opp. Nå har nettsiden satt opp en liste over overganger de tror kan skje i januar. Mario Balotelli til Milan og Wilfried Zaha til Arsenal er to av overgangene de har mest tro på.

Nettsiden hevder samtidig at Alessandro Matri kan bli Arsenal-spiller i januar. Juventus-angriperen har slitt med å få spilletid denne sesongen, og kan være villig til å flytte på seg når vinduet åpner.

Det kan også hende at Arsenal sender en av sine spillere til Italia. Roma skal nemlig ha kontaktet Arsenal med et bud på fem millioner pund for Tomas Rosicky.

Vi tar også med et manager-rykte:

Tidligere Liverpool-sjef Rafa Benitez nevnes som en mulig erstatter hvis Roberto Di Matteo får fyken i Chelsea. Også Pep Guardiola skal være på blokka til londonklubben.

Og til slutt:

FC Nordsjælland ble så imponert av Sjakthtar Donetsk-spiller Luiz Adriano at de vurderer å legge inn et bud.

Eh, nei.

Ha en fin dag!

Kilder: Sportlinglife, Daily Mail, The Sun, The Guardian,BBC, talkSport, Metro, The Mirror.

På jobb, skole eller nyter du en fridag? Ikke gå glipp av de heteste overgangsryktene av den grunn. Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere