RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Efrem Lukatsky / AP / NTB scanpix
Sist oppdatert:
- Roman Abramovitsj er fortsatt sint på John Terry.

Endelig er Boxing Day her, men det er ennå mye tid å slå i hjel før kampene starter. Du kan starte med å lese onsdagens Premier League rykter.

Frank Lampard har fått beskjed om at Chelsea-karrieren er over og at han kan finne seg en ny klubb allerede i januar. 34-åringen skal ha fått beskjed om dette før 8-0-seieren mot Aston Villa, hvor Lampard scoret ett mål i sin 500. Premier League-start.
(The Sun)

Ny klubb kan det også bli på David Villa, som jaktes av både Arsenal, Liverpool og Chelsea. Rafa Benitez håper å komme de to andre klubbene i forkjøpet med et bud på 12 millioner pund.
(Daily Mirror)

Kilder i Spania hevder imidlertid at spissen, som var ute med brudd i leggen forrige sesong, blir værende i Barcelona.
(Marca)

Det er vel ingen som blir overrasket dersom Harry Redknapp og QPR henter inn nye spillere i januar. Én av dem kan bli Demba Ba, som trolig vil få en klausul om maks overgangssum dersom det blir aktuelt å forlate Newcastle til fordel for nedrykkstruede QPR.
(Daily Mirror)

John Terry kommer ikke til å bli tilbudt ny kontrakt av Chelsea-eier Roman Abramovitsj. Russeren er fremdeles sint fordi Terry ikke ga sin støtte til tidligere manager Andre Villas-Boas
(Daily Star)

Det 19 år gamle keepertalentet Jack Butland kan komme til å bli solgt fra Birmingham i januar for at klubben skal unngå konkurs. Unggutten følges av blant andre Everton, Manchester City og Southampton.
(The Sun)

Rio Ferdinands kontrakt med Manchester United går ut til sommeren og 34-åringen har ennå ikke skrevet under ny. Han vil trolig ha samtaler med sir Alex Ferguson om en mulig forlengelse på nyåret.
(Daily Express)

LES FLERE SAKER FRA 2012:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere