RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: PA Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Megatalenter nærmer seg Liverpool og Manchester United.

Dagens ryktespalte starter i Liverpool, hvor Tom Ince nærmer seg en overgang til byens rødkledde lag. Blackpool-spilleren har vært koblet til klubben i lang tid, men nå skal samtalene altså begynne å nærme seg sluttfasen.
(Daily Mail)

Der Tom Ince er et av fotballeuropas heteste talenter, må nok David Beckham sies å være i andre enden av skalaen. Den tidligere landslagskapteinen har nå fått tilbud om å avslutte karrieren i Qatar.
(The Sun)

Michael Laudrup og Swansea ser ut til å miste fjorårets toppscorer Danny Graham til Sunderland eller Reading, og ønsker å erstatte ham med Kenwyne Jones, som til daglig spiller i Stoke.
(Daily Mirror)

I tillegg spekuleres det i at Laudrup vil gjøre nok et spansk overgangskupp. Denne gangen er det snakk om å betale 750.000 pund for Real Betis' midtbanespiller Jose Canas.
(Daily Telegraph)

Get Adobe Flash player

Kontraktsproblemene rundt Arsenal og Theo Walcott har utviklet seg til å bli et av overgangsvinduets store samtaleemner, og det uten at engelskmannen i altfor stor grad er koblet til en annen klubb. Nå synes det imidlertid å gå mot en løsning. En løsning som innebærer at Walcott tjener 25 millioner pund de neste fem årene.
(Daily Mail)

En annen spiller som virker å være nær en løsning, er Wilfried Zaha. Manchester United sitter nå i førersetet, ettersom Tottenham har sagt at de ikke ønsker spilleren lenger.
(Daily Telegraph)

Manchester United slipper to talenter på lån til sir Alex' sønn, Darren Ferguson, og hans Peterborough. Spillerne det er snakk om er Davide Petrucci og Scott Wootton.
(Peterborough Telegraph)

En annen mann som kan forlate Old Trafford, er Danny Welbeck. Det har kanskje ikke blitt like mye spilletid på spissen, som han har ønsket denne sesongen, og nå står Reading klar til å tilby ham en fast plass i startelleveren.
(The Times)

Rio Ferdinand vil derimot ikke reise fra Manchester. Til tross for tilbud fra midtøsten, USA og Kina, har 34-åringen sagt at han vil bli på Old Trafford.
(Daily Star)

Chelsea og Rafa Benitez sier at de eldre spillerne må innse at det etter hvert går mot slutten i klubben. Frank Lampard er allerede bekreftet på vei ut av klubben, og ifølge Benitez kan altså flere vente seg å måtte forlate Stamford Bridge ettersom de blir eldre.
(The Times)

Kilde: BBC

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere