RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos / NTB scanpix

Onsdagens Premier League-rykter

Sist oppdatert:
Pep Guardiola har begynt planleggingen foran neste sesong.

Bayern München har allerede annonsert at Pep Guardiola blir lagets trener neste sesong. Den tidligere Barcelona-treneren er godt i gang med å se seg om etter nye spillere og skal være svært interessert i Luis Suarez. Ifølge den spanske avisen Sport vil Guardiola legge inn et bud på 40 millioner pund for Liverpool-stjernen.
(Metro)

Asmir Begovic blir stadig koblet til nye toppklubber etter en god sesong i Stoke-buret. Manchester United skal være interessert, men også byrival City vurderer å hente bosnieren for å gi konkurranse til Joe Hart.
(Daily Mirror)

En annen keeper som virkelig har begynt å vise hva han er god for, er Julio Cesar. QPR-keeperen har påkalt seg interesse fra både Manchester United og Arsenal etter godt spill den siste tiden.
(The Sun)

Philippe Coutinho har gått ut og sagt at han vil kjempe seg til en fast plass på Inters lag, men Liverpool gir ikke om kampen om å signere 21-åringen. Merseyside-klubben fikk et bud på 8 millioner avvist, men håper å få et forbedret bud akseptert.
(The Guardian)

En unggutt som allerede er klar for Premier League-spill er Lewis Holtby. Han skal spille for Tottenham fra sommeren av. Etter at Sandro pådro seg en alvorlig skade, er imidlertid Spurs interessert i å sikre seg 22-åringen med umiddelbar virkning.
(Metro)

Mario Balotellis fremtid synes også usikker, men nok en gang går agent Mino Raiola ut og avviser at italieneren er på vei bort i januar.
(The Independent)

Samtidig skal Manchester City være interessert i Omar Abdulrahman, som til daglig spiller for Al-Ain i De forente arabiske Emirater. Hamburg har også vist interesse for 21-åringen.
(Sport 360)

Marko Marin har ikke vært noen suksess i Chelsea og nå vil CSKA Moskva hente den tidligere Werder Bremen-spilleren på lån ut sesongen.
(Daily Mirror)

Maruro Zarate er på ingen måte fast inventar i Lazios lag, noe som har fått Sunderland til å forsøke å lokke til seg argentineren. Han skal imidlertid være klar for å kjempe seg til en plass i Lazio.
(talksport)

Southamptons nye manager Mauricio Pochettino sier at han vil hente spillere fra La Liga for å forsikre seg om at hans ambisiøse prosjekt har alle sjanser til å lykkes.
(Sky Sports)

Første signering kan bli den tidligere Barcelona-spilleren Joan Verdu. 29-åringen spilte under Pochettino i Espanyol og står uten kontrakt etter årets sesong.
(The Sun)

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere