RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Onsdagens Premier League-rykter

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Sjekk hvilken Premier League-klubb som vil hente Neymar.

Januarvinduet er en saga blott og det er kanskje like greit. Nå er det bare å samle krefter til sommeren og vente på den virkelige «silly season».

Og mens vi venter kan kanskje noen ferske rykter smake godt i vintermørket:

Daily Star kan for eksempel melde at brassen Neymar kommer til å dra til England etter VM i hjemlandet. Chelsea skal stå klare til å legge inn et bud på Santos-spilleren.

Vi tar også med at den blå londonklubben ser på mulighetene for å hente inn en ny manager til sommeren. Tyskeren Jürgen Klopp skal nå stå på ønskelisten.

Liverpool fikk styrket troppen lit i januar, men skal nå sikle etter en franskmann. Newcastles Hatem Ben Arfa skal stå på ønskelisten til Brendan Rodgers, melder troverdige The Guardian.

David Villa var et mye omtalt navn i januar, uten at det skjedde stort. Arsenal skal imidlertid fortsatt være interessert, men må belage seg på konkurranse fra spanske Atlético Madrid.

West Ham skal angivelig ha en avtale på plass for å sikre Andy Carroll permanent fra Liverpool, men det er jo ikke sikkert den store og hårfagre spissen selv vil flytte på seg. Manager Sam Allardyce har derfor pekt ut målfarlige Wilfried Bony som en mulig erstatter på topp, om Carroll ikke blir værende. Bony, fra Vitesse, skal koste rundt 12 millioner pund.

Stoke-burvokter Asmir Begovic har flere ganger blitt koblet til Manchester United og ryktene går fortsatt. Keeperen nekter imidlertid for at partene allerede har en avtale om en overgang.

Fabrizio Coloccini var en av snakkisene i januarvinduet. Stopperen ville bort fra Newcastle, men ombestemte seg. Nå innrømmer han at han var timer unna å forlate Tyneside-klubben.

Peter Odemwingie var en annen mann det ble pratet mye om på tampen av forrige overgangsvindu. Nigerianeren møtte opp hos QPR for å inngå en avtale, selv om klubbene ikke var enig om pris for spilleren. Nå skriver The Mirror at WBA-spilleren ikke blir bøtelagt for opptredenen.

Litt om Wigan. Manager Roberto Martinez trenger en back og Miguel Monteiro, som nå spiller i Portugal, skal toppe listen til spanjolen.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Guardian, Daily Star, The Telegraph, The Sun, Daily Mirror, Metro.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere